wiki

Vprasanja, pripombe in ostalo o delovanju streznika S50LEA, S50SOU

Moderatorji: s55o, s51bw, s56wmn

OdgovorNapisal/-a s57lx » 20 Apr 2006, 08:00

Lep pozdrav vsem skupaj!

Na prošnjo Metoda, da bi imela celotna stran lea.hamradio.si v wikiju svoj "zavihek", sem malce pogooglov ter našel rešitev.

Sedaj pa me zanima ali vam je stran kakršno sem trenutno naredil všeč, ali pa bi radi imeli samo skopiran tekst in povezave, kot je trenutno na http://lea.hamradio.si .

Ogledate pa si lahko tule:

http://wiki.hamradio.si/index.php/Lea

Pa prosim da me ne skritizirate takoj, zanimajo me namreč vaša mnenja. :D

LP
s57lx
LEA Admin

Kraj: Medvode - JN76ED

OdgovorNapisal/-a S56TWG » 20 Apr 2006, 08:24

Če je treba grajat -grajat ,če pa hvaliti -hvalit .Metod TNX za povratek nazaj na osnovno stran brez "redirekta" .
Dragan ,na svojem strežniku počnem kaj hočem ,LEA strežnik ni samo v lasti enega ali dva moderatorja ,tega se zavedajte .
Odgovorni ste 900+ uporabnikom !
Mario ima popolnoma prav ,čeprav se velikokrat ne strinjam čisto z njim v vsem ,tudi takšni prispevki so včasih dobrodošli ,pa Gorazdovi ,in ostalih da ne naštevam vse ,brisanje prispevkov je pa nesramno -še enkrat to trdim .Tisti ki je kaj napisal je polnoletna oseba in naj odgovarja za svoje pisanje na sodišču če koga užali ,seveda neopravičeno .Kako pa naj Mario napiše na vse to lepše kot je napisal ???
Še preblag je .Ne zagovarjam prostačenja na tem forumu -enako tako sem proti aroganci posameznikov ,ki so krivi da se gdo razjezi -posebe če je popolnoma opravičena jeza .
Američani uvajajo demokracijo celo z orožjem ,če pa Mario malo grobljim besednjakom je to toliko boljša varianta ! HI!
73 Josip S56TWG
P.S. Do sedaj je vedno bilo tako da se je manjšina morala podrediti veliki večini -vi bi pa spremenili svet obratno -da manjšina vlada večini .
Upam da prispevek ne bo zbrisan preden ga gdo prebere -ker sem preveč vulgaren.
S56TWG

Kraj: Velenje

OdgovorNapisal/-a s56a » 20 Apr 2006, 09:04

S56TWG napisal/-a:Če je treba grajat -grajat ,če pa hvaliti -hvalit .Metod TNX za povratek nazaj na osnovno stran brez "redirekta" .
Dragan ,na svojem strežniku počnem kaj hočem ,LEA strežnik ni samo v lasti enega ali dva moderatorja ,tega se zavedajte .
Odgovorni ste 900+ uporabnikom !
Mario ima popolnoma prav ,čeprav se velikokrat ne strinjam čisto z njim v vsem ,tudi takšni prispevki so včasih dobrodošli ,pa Gorazdovi ,in ostalih da ne naštevam vse ,brisanje prispevkov je pa nesramno -še enkrat to trdim .Tisti ki je kaj napisal je polnoletna oseba in naj odgovarja za svoje pisanje na sodišču če koga užali ,seveda neopravičeno .Kako pa naj Mario napiše na vse to lepše kot je napisal ???
Še preblag je .Ne zagovarjam prostačenja na tem forumu -enako tako sem proti aroganci posameznikov ,ki so krivi da se gdo razjezi -posebe če je popolnoma opravičena jeza .
Američani uvajajo demokracijo celo z orožjem ,če pa Mario malo grobljim besednjakom je to toliko boljša varianta ! HI!
73 Josip S56TWG
P.S. Do sedaj je vedno bilo tako da se je manjšina morala podrediti veliki večini -vi bi pa spremenili svet obratno -da manjšina vlada večini .
Upam da prispevek ne bo zbrisan preden ga gdo prebere -ker sem preveč vulgaren.

Res si vulgaren, mene prepogosto omenjas :)

Jaz se bom ustavil pri dva vulgarna stavka.
s56a

OdgovorNapisal/-a s55z » 20 Apr 2006, 09:23

Hojla, tema Wiki ni namenjena "smetenju". Za to je bila odprta druga rubrika.

Popolnoma pa ignorirate vpršanje mladega Luke glede spletne strani. Zelo mu bodo pomagale konkretne pripombe in nasveti, prevedel je tudi že večino menujev (da ne bo pola srbski... kot se je izrazil vvv :)...

Lep dan spoštovani kolegi radioamaterji...

Namesto žolča, Mario in Josip, vaju pa vabim na pir na konferenci, OK ? :D
VY 73 & GL, Dragan S55Z, EPC #0760
HAMtech - Toys for real CONTEST-ers and DX-ers
s55z

Kraj: Ljubljana - JN76HB

OdgovorNapisal/-a s56a » 20 Apr 2006, 10:09

Suhec, cakal si info, da grem na pot in potem povabil na ZRS pivo? Daj malo pomagaj okrog graficne podobe ZRS kot si pri Mumbo-Jumbo...

Luka, wiki je verjetno oblika, ki tebi z 16. let ustreza z urejenimi tekstualnimi info o hamradio. Jaz redko najdem kaksno zanimivo ham info na internetu kljub stevilnimi graficno bogatejsimi stranmi. Google toolbar me resuje pri iskanju. Wiki me spominja na racunalnistvo iz 1970-ih. Skupaj z Linux vrsticnimi komandami in podobno.

Kvaliteta wikipedia je odvisna od vsebine in prostovoljnih urednikov z veliko znanja. Nase PR omrezje je popusilo zaradi pomanjkanja hamradio vsebine in ne zaradi premajhne hitrosti.

Veliko uspeha in veselja mladim sse naprej!
s56a

OdgovorNapisal/-a S56TWG » 20 Apr 2006, 10:15

"Hojla, tema Wiki ni namenjena "smetenju". Za to je bila odprta druga rubrika. "
Jaz nisem trosil "smeti" in sem odprl novo rubriko ki je bila z veseljem pobrisana z vsemi prispevki .Bila je v rubriki "pritožbe in pohvale"
Sedaj se pa seli po celem forumu.Uprašajte se "brisatelji" prispevkov zakaj ?
Glede strežnika lea -kako odloči velika večina ,ne posameznik bom zadovoljen -kar se mene tiče.Upam da je mladi Luka dobrih živcev in ,komunikativen ,ne samovoljen ,oblastniški ker LEA ni privatna last enega ali dva moderatorja .Če jo bo vzdrzeval v interesu vseh ali saj večine BOG mu daj zdravje in dolgo življenje .
73 Josip S56TWG
P.S.Mario javno ti se opravičujem dobiš "pir" na ZRS srečanju če prideš kot naknado za žalitev .
S56TWG

OdgovorNapisal/-a s52aa » 20 Apr 2006, 11:04

Josip - sicer si se že malo popravil, ampak pred ločili ni presledka. Presledek je za ločili. SRY QRM

Peter :wink:
Zadnjič spremenil s52aa, dne 20 Apr 2006, 11:32, skupaj popravljeno 1 krat.
s52aa
LEA Admin

Kraj: Prelog, JN76HD

OdgovorNapisal/-a S57D » 20 Apr 2006, 11:31

s52aa napisal/-a:Josip - sicer si se že malo popravil, ampak pred ločili ni presledka. Presledek je za ločili. SRY QRM

Tudi mene danes daje natančnost :D. Peter, drugič se pod prispevkom podpiši. :D SRY QRM

73, Miloš S57D
SWL: S5-RS-001 EX: S52DM, YT3DM, YU3TEU, YU3-RS-1088
Uporabniški avatar
S57D
Moderator

Kraj: Ljubljana - JN76GC

OdgovorNapisal/-a s56a » 20 Apr 2006, 12:16

s52aa napisal/-a:Josip - sicer si se že malo popravil, ampak pred ločili ni presledka. Presledek je za ločili. SRY QRM

Peter :wink:

Roza, ali ze imas trajne poskodbe od sintakse prejevalnikov?

Dva presledka sledijo za piko :P

Josip, vse kaze, da bom prisel na najmanj dva pira v SG! Od S54X itak pricakujem tretjega.
s56a

OdgovorNapisal/-a s56wmn » 20 Apr 2006, 12:38

O moj bog zakaj si nas zapustil
Zgleda, da bo treba odpret temo loza in vse redirectat v /dev/null

luka super
bom v kratkem zamenjal na lea.hamradio.si
73 s56wmn
Uporabniški avatar
s56wmn
LEA Admin

Kraj: Universe Air

OdgovorNapisal/-a s57lx » 20 Apr 2006, 12:45

s56a napisal/-a:Dva presledka sledijo za piko :P

Dva presledka sledita. :P
s57lx
LEA Admin

OdgovorNapisal/-a s57lx » 20 Apr 2006, 12:46

s56wmn napisal/-a:luka super
bom v kratkem zamenjal na lea.hamradio.si

Predlagam kakšno anketo ali pa pač "javnomnenjsko" raziskavo kaj si sohamovci želijo. ;)
s57lx
LEA Admin

OdgovorNapisal/-a S56TWG » 20 Apr 2006, 12:59

Mario moja ponudba ne zastara ,vela tudi za naprej ,če te slučajno na ZRS srečanju ne bo ,raste ponudba z obrestmi !
Za gospoda Petra S52AA:
nikoli se nisem uradno (beri v šoli) učil slovenščine ,sedaj pa primerjaj mojo pisavo in govorico z nekaterimi "moderatorji" tega foruma in nekaterimi pisatelji tega foruma -kot da so se slovenščine učili v Bagladešu .Pa brez zamere .Tuporišič tudi "klamfe s..." če bi uporabil njegov pravopis bi bilo še več popravkov v mojih prispevkih HI!
Obišči malo onih 38 prispevkov pod temo "slovenski jezik" ki nisem pristavil svojega piskerčka pa me je motilo to kako nekateri grdo pišejo.
Nerazumljivo ,kot da so nepismeni !
Bom se pa še potrudil da bo čim manj napak .
Pa še nekaj :poslušaj malo lokalne radijske postaje pa njihove govorice -kurjo kožo včasih dobim -kakšna "lepa" slovenščina
Moj predlog trudimo se vsi skupaj in ne iščimo "dlako v jajcu"

73 Josip S56TWG
S56TWG

OdgovorNapisal/-a s56a » 20 Apr 2006, 12:59

S57LX napisal/-a:
s56a napisal/-a:Dva presledka sledijo za piko :P

Dva presledka sledita. :P

YM Luka, imas sok v dobrem! Dril z unikatno dvojino sem imel na zacetnem tecaju slovenscine in ta napaka je nedopustna.
s56a

OdgovorNapisal/-a s55z » 20 Apr 2006, 14:29

Hojla Josip, samo čisto na kratko. Tako kot ti postavljaš ločila se pri prelomu vrstice pojavi vejica ali pika na začetku vrstice, kar je popolnoma nedopustno po slovenskem pravopisu. Nisem ti hotel s tem težiti, ampak ko smo že ravno pri tem... Čisto enostavno pravilo - za besedo gre najprej ločilo, potem presledek! In ne obratno! Tudi najbolj logično je...

Pa pustimo TOporišiča pri miru, ker nekako nismo na tem nivoju...
VY 73 & GL, Dragan S55Z, EPC #0760
HAMtech - Toys for real CONTEST-ers and DX-ers
s55z

Kraj: Ljubljana - JN76HB

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na S50LEA

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost