wiki

Vprasanja, pripombe in ostalo o delovanju streznika S50LEA, S50SOU

Moderatorji: s55o, s51bw, s56wmn

OdgovorNapisal/-a S57BI » 18 Apr 2006, 17:43

Saj ta wiki sploh radioamaterski portal. Kaj potem dela tukaj.

Wiki je wiki. Nek dodatek k nečemu. A sedaj bo pa radioamaterske vsebine potrebno iskat nekje po wikiju? Namesto, da bi bilo obratno.
Narobe svet. Pa iskanje strokovne literature. A naj triminutne mojstre rabim za to da mi najdejo nekaj kar je bilo na Leji vidno takoj?

lp, Jože.
S57BI

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a s56wmn » 19 Apr 2006, 08:27

Osnovni cilj wikija je bil zamenjava glavne lea strani.
lea.hamradio stran je bila planirana da se bo zamenjala ze precej let.
Ker noben ni nic naredil sem z podporo ostalih ljudi to tudi izvedel.
Noben te ne sili da obisces stran zato se ne pritozuje.
Ce komu ni prav naj se pritozuje v /dev/null

Jest res ne vem kaj vam je ljudje vsako stvar spluvate, najbolj da se preselite za 10 let nazaj.

Tema ni bila vmesna, sploh pa zakaj se je moje ime pojavilo v topicu ?
Zadnjič spremenil s56wmn, dne 19 Apr 2006, 09:00, skupaj popravljeno 1 krat.
73 s56wmn
Uporabniški avatar
s56wmn
LEA Admin

Kraj: Universe Air

OdgovorNapisal/-a s51mm » 19 Apr 2006, 08:42

Če je osnovni cilj zamenjava glavne lea strani, potem naj se pač zamenja, ne pa da se redirecta. Enostavno. In v tem primeru bo tvoja izjava držala da me noben ne sili da naj obiščem wiki stran. Ker ravno z preusmeritvijo me siliš k obisku.

lp
s51mm
LEA Admin

Kraj: Cerkno

OdgovorNapisal/-a s55z » 19 Apr 2006, 10:59

S57BI napisal/-a:Saj ta wiki sploh radioamaterski portal. Kaj potem dela tukaj.

Wiki je wiki. Nek dodatek k nečemu. A sedaj bo pa radioamaterske vsebine potrebno iskat nekje po wikiju?

Ne, iskal jih boš na hamradio.si! Lažje in bolj urejeno, kot si jih našel sedaj... Wiki ni nek drug svet, ampak samo orodje za lažjo obdelavo, iskanje, urejanje in pripravo podatkov. Tako, kot ročno napisana skripta. Drugo je Wikipedija, ki je open enciklopedija.... pa na njej najdeš bore malo o radioamaterstvu in radiotehniki...

S57BI napisal/-a:Narobe svet. Pa iskanje strokovne literature. A naj triminutne mojstre rabim za to da mi najdejo nekaj kar je bilo na Leji vidno takoj?
lp, Jože.

Narobe. Triminutni mojster je našel povezavo, ki je ti nisi, tudi na lea.hamradio.si ravno tako hitro. Nisem ti kriv, če ne bereš vsebine...

Spoštovani kolegi, opažam, da nekateri neprestano iščejo priložnosti za prepir in pljuvanje po moderatorjih in administratorjih ...

Vsekakor sprejemam kritiko, če je napisana v normalnem tonu, ko pa vidim takšne zapise kot v tej in nekaj sorodnih rubrikah se pa zgrozim. Kakšna nestrpnost, sovraštvo in nesprejemljivost!

Prosim, ne streljajte na pianista (ups, administratorja)!
VY 73 & GL, Dragan S55Z, EPC #0760
HAMtech - Toys for real CONTEST-ers and DX-ers
s55z

Kraj: Ljubljana - JN76HB

OdgovorNapisal/-a s56vvv » 19 Apr 2006, 11:56

Tudi jaz mislim, da naj http://lea.hamradio.si/ ostane takšna, kot je sedaj, novi portali, ali pa nove skripte pa naj zasedejo nova imena zgledno temu nekoč živečem http://sou.hamradio.si/ ali http://wiki.hamradio.si/.

Tudi sam sem dolgo časa uporabljal home page v IE na http://lea.hamradio.si/ in to je mogoče tudi zaradi tega, ker je dokaj enostavno, pregledno.

Če pogledaš na wiki-line vidiš " pola srbski_ " - ah ne pol angleško slovensko. Kje je zdaj nekaj dokončno narejeno, da bi zamenjalo osnovno spletno stran.

Mislim, da si ta wiki ne zasluži uničevanja, kar je obstoječega.

Kdo pa ..... na administratorje ? Kar se mene tiče, sem mu žal samo nekako hotel dopovedati, da zaničuje dosedanje dobro in jeb... ga, če pa mu ne gre v razumevanje, potem pa žal ----> kaj študentje te sedajle nič ne pogrešajo na Kongresnem ?

73, Gorazd
s56vvv

Kraj: Škofja Loka

OdgovorNapisal/-a s56wmn » 19 Apr 2006, 16:57

Zdej ne bom vec brisal objav, ampak bom zacel deliti crne pike.

s56vvv si je ravno eno zasluzil.
Tako provociranje ne spada na forum:
>>kaj študentje te sedajle nič ne pogrešajo na Kongresnem ?

Fantje dejmo se zacet normalno obnasat in pogovarjat ker tole ne pelje nikamor.
Mogoce samo v odstop.
Dejmo ustvarjat pozitivne valove in jih sirimo okrog sebe.
73 s56wmn
Uporabniški avatar
s56wmn
LEA Admin

OdgovorNapisal/-a s56vvv » 19 Apr 2006, 17:54

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Samo to me še zanima, ali si prevzel 3c905, ali se čaka kot vedno.

Bistvo Metod je tvoje slabo odzivanje na potek situacij v zadnjem času in potem neko tarnanje, da samo MI ali pa konkretno jaz provociramo.
Ko vprašaš, ti iščem odgovor, ko iščeš ti ponujam HW za LEO in kaj pokažeš ???

To, da sem te pa pričakoval na Kongresnem pa ni nobeno zlo. Bolj tam kot pred QRL-om.

Kar daj še kako piko, tudi meni paše, da prepustiš administracijo nasledniku, ki si ga že ogovarjal.

73, Gorazd
s56vvv

OdgovorNapisal/-a s56vvv » 19 Apr 2006, 18:36

s56wmn napisal/-a:Zdej ne bom vec brisal objav, ampak bom zacel deliti crne pike.

s56vvv si je ravno eno zasluzil.

Tvoje besede:
Onemogočil sem mu dostop http://lea.hamradio.si/~s56vvv/.

Čakam na odgovor.

73, Gorazd
s56vvv

OdgovorNapisal/-a s57x » 19 Apr 2006, 18:59

Berem, berem, pa še malo berem, celo proceduro ponovim...in vedno manj razumem.
Res ne vem, ali je to kakšne vrste demokracija ali kaj? Mi, ki smo s hribov doma imamo malo drugačno pojmovanje; če te nekdo nekam prav sočno pošlje, imaš dve možnosti: tja greš ali pa ne. Mi navadno ne gremo!

Hvalim pa Onega gor za previdnost, da nekaterih ni razsvetlil v veliki meri, da bi se "spravili" klofat (recimo na KV). Potlej bi pa res imeli WW kažin.

73 Jurij, s57x
s57x

OdgovorNapisal/-a S57BI » 19 Apr 2006, 20:03

Hvala lepa!

Pri meni je spet po starem.

lp, Jože.
S57BI

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a s55m » 19 Apr 2006, 20:24

Hvala tudi z moje strani :)
s55m

Kraj: KN12OR

OdgovorNapisal/-a s56a » 19 Apr 2006, 21:23

*** Onemogočil sem mu dostop http://lea.hamradio.si/~s56vvv/. ***

Jaz sem menil, da se dogodki okrog www.udba.net nikdar vec ne bodo ponovili v dezeli clanici EU in NATO, se posebaj ne znotraj ZRS.

Mogoce so moderatorji prevec pozorno poslusali monolog S57C o demokraciji? Vesel sem, da z radioamaterskim omrezjem in strezniki nimam PR povezav. Skrbi me idiotsko ravnanje posameznikov.
s56a

OdgovorNapisal/-a s56wmn » 19 Apr 2006, 21:24

s56vvv

Kar si ti napisal je v tonu tpicenem za primer zacetka ognja, ki ga bomo sedaj gasili na forumu. Stvari gledas iz negativne strani!

Naj refraziram tvoje vprasanje:
Danes od popoldne sem opazil, da mi ne deluje domaca stran s56vvv.
Ali kaj spreminjate na lei?

In jaz bi odgovoril:
Da spreminjamo in hvala za opozorilo ker do sedaj nismo opazili, da ne dela.
Nalogo sem sicer prepustil oaa, vendar bom preveril, ampak sele jutri.

73 gn
73 s56wmn
Uporabniški avatar
s56wmn
LEA Admin

OdgovorNapisal/-a s55z » 20 Apr 2006, 05:07

s56a napisal/-a:*** Onemogočil sem mu dostop http://lea.hamradio.si/~s56vvv/. ***

Jaz sem menil, da se dogodki okrog www.udba.net nikdar vec ne bodo ponovili v dezeli clanici EU in NATO, se posebaj ne znotraj ZRS.

Mogoce so moderatorji prevec pozorno poslusali monolog S57C o demokraciji? Vesel sem, da z radioamaterskim omrezjem in strezniki nimam PR povezav. Skrbi me idiotsko ravnanje posameznikov.

Mario, ne moreš iz svoje kože? Zakaj spet žalitve (idiotsko ravnanje)? Ne moreš normalno komunicirati kljub tvoji kvazi skrbi za demokracijo? Ni demokracija, če s svojim ravnanjem žališ in brez argumentov na podlagi nekega zapisa (ki je tudi že pojasnjen) obtožuješ kar povprek druge! In obtoževanje z udbomafijo je že iz mode in nadvse neokusno!

Daj, prosim, bil si moj radioamaterski idol od davnih 80. let, kot strokovnjak računalničar/konstruktor/programer, odličen operater in ham, ne mi sedaj rušiti te podobe!

Odštevam dneve do konca meseca, vseeno pa upam, da se bo stanje duha na LEI popravilo na pozitivno....

Prosim preberite Boštjanov zapis in se poskusite malo zamisliti...
VY 73 & GL, Dragan S55Z, EPC #0760
HAMtech - Toys for real CONTEST-ers and DX-ers
s55z

Kraj: Ljubljana - JN76HB

OdgovorNapisal/-a s56a » 20 Apr 2006, 07:56

Dragane, jaz popizdim samo v dva primera: tech neumnosti in nacionalizem! UDBA S57C in S57U posiljanje nazaj na Jug sem prezivel. Ampak onemogocen dostop do S56VVV strani NE. Ker bi se lahko enako zgodilo z LEA S53MV, 3WW, 7NAN, 7UUU stranami, ki so prava zakladnica znanja tudi brez wiki ovitka! Poskusaj malo brzdati nadobudno mladino, ki ocitno ne zna delati s strankami!
s56a

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na S50LEA

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost