S57Q napisal/-a:Fantje, saj se ne gre za forum !!!!!
Točno tako !!!
Velika razlika je
LEA in ŠOU in pa samo
neka mala - še enkrat povdarek na MALA php skripta imenovana forum in pa par dobrovoljcev, ki zanjo skrbijo za kako gajbo mrzlega hladnega - na vaše stroške.
To, da stvar kolikor toliko urejate tu gor ni problem.
Na ..... mi gre pa naprimer neka nova skripta za nekaj starega in utečenega. To je npr. izguba časa z registracijo na
https://lea.hamradio.si/register/.
Pa kaj je tu narobe, na dosedanjih povezavah html, e-mailov, ax25 ??
Ali bo po včerajšni moji prijavi na omenjeni spletni strani zagarantirana varnost na ax25 in bo uporaba LISTEN na linux-u nedostopna. ( bodo paketi kriptirani ),
ali pa je samo pesek v oči ali sem plačal ZRS kotizacijo ( zahtevano na tej prijavi ) ali ne in zakaj ne, če ni razen QSL biroja in pa okrnjenega CQ- ja ničesar več aktualnega za splošno področje.
Kaj bodo nekomu, ki bere registracijo moji podatki: rojstni, telefonski, ... ????
Ko sem izpolnjeval sem se vprašal koliko spy telefonskih pozivov bi dobival ?
En post se mi je zdel aktualen in sicer je pred leti bilo kar nekaj prostovoljcev, ki so darovali za sedanjo LEO in ŠOU marsikaj, a to ne pomeni, da se do odpovedi sistema ne sme ničesar na novo posodobiti. Staro Leo se pospremi v tri krasne in se prikaže TR ( transakcijski račun ) za novo LEO.
Če se bo čakalo na ZRS za sredstva bo tako, kot z vsako stvarjo - če ni darovalcev v smislu znaja in manjših sredstev ni ničesar.
Ko bo pa ZRS prispeval nprimer za nov UPS za LEO in pa še kaj drugega, kot recimo obnovo repetitorjev ali kaj drugega, bom pa tudi sam začel zopet razmišljati , da je vseeno fino nakazati ZRS kotizacijo. Vsaj veš, da se nekaj na novo obnavlja in razvija.
Do takrat pa žal čim manj sredstev tja v mojo soseščino za čas QRL-a.
Dragan- ni zdej tisto - preklicno ali nepreklicno, saj ko prebiram o tem vem, da nisi nek rešitelj sistema, a s tvojo pomočjo bo to vseeno nekako malo cenzurirano cvetelo in tako mora biti na tej MALI skripti.
Bolj me skrbi, da se verjetno ne izvaja backup mysql phpBB in pa backup configuracije Lee, kakor tudi ne recimo mail uporabnikov in html ( vsaj zaradi vdorov v sistem ).
Tukaj pa pride tisto vprašanje, če je sistem Debian prezahteven za Leo in bi bila rešitev kake nprimer Fedore s pomočjo Yum- y update, katera ima v nočnih urah zadosti časa?
Tako se nebi večno spraševali ali je to ali za ono poskrbljeno.
Tista LOVSKA - tista fora: v službi ne bi z vami delal …… niti kake minute …., kar si prebiral ?
Ma jaz tko pravim:
Sodelavcev ne moreš izbirat, prijatelje pa lahko. Zato pa je služba služba, družba pa družba in tu je velika razlika. Tud jaz vseh sodelavcev ( izbrancev ) zunaj ne poznam in se ne obremenjujem s tem. Če se boš pa TI oglasil v DKR, bomo pa sigurno kakega spili in tudi ne izrekli besede o težavah na Lei. So še druge stvari za debatirati.
73, Gorazd