Zapisnik 10. seje UO ZRS

Zapisniki sej, konferenc, sestankov..

Moderatorji: s55o, S57BBA

OdgovorNapisal/-a S51BR » 26 Mar 2005, 14:26

Jurij, ne vem zakaj moja razmišljanja jemlješ tako osebno. Še sreča, da je samo g. Bregar problematičen ex predsednik, vse drugo pa štima. Jaz sem jasno rekel, da takšne ZRS klubi ne potrebujejo, pa še kdo drug je tudi ne potrebuje. In klubi, ki so zainteresirani za dobro ZRS, jo lahko postavijo na noge. Sicer pa je na ZRS vse preveč individualnih interesov.

S55M, hvala. Enako.
73, Rudi, S51BR
ex. S56SRB in S57SRB,
TX/RX: Yaesu FT 857D, Icom T7E
S51BR

Kraj: JN75LX, Sevno

OdgovorNapisal/-a s57x » 26 Mar 2005, 15:23

Zakaj jemljem "razmišljanja" osebno? Preprosto, ko ste imeli dolžnost razmišljati namesto nas (saj razumete, pooblastili smo vas, upali, da boste...), niste. Bolje, razmišlali ste o stvareh, ki se temeljnih radioamaterskih stvari prav malo tičejo! To dobro veste.

Sicer pa, skušajte logirati FT5XO na čimvečih bandih. Drugič ne bo prilike, bojim se, da bomo lahko klofali samo še z repki pa E-H antenami. V lokalu.

Vesele praznike Jurij, s57x
s57x

OdgovorNapisal/-a s57x » 26 Mar 2005, 22:47

Bogi, ostala vam je samo slama (in pleve?)! Le kje je zrnje? Kaže, da sva ga tokrat pobrala z Adijem.
Slamo pa kar mirno porabite za streho, vam vsaj ne bo zamakalo!

Rudi, Rudi, politiziranje je pa res edina stvar, ki vam v hamovščini leži.

Čigavo slamo boste spravljali naslednjič na kup?

73 Jurij, s57x

p.s. s tem zaključujem, ma, tudi slame je škoda....
s57x

OdgovorNapisal/-a s55z » 27 Mar 2005, 14:47

OK, zadnjih 6 postov je bilo navadno smetenje. Zato so brisani.

Prosimo, drzite se teme in se ne "prepucavajte" z brezzveznimi sporocili... :evil:
VY 73 & GL, Dragan S55Z, EPC #0760
HAMtech - Toys for real CONTEST-ers and DX-ers
s55z

Kraj: Ljubljana - JN76HB

OdgovorNapisal/-a s55m » 27 Mar 2005, 16:51

Congrats za znak Dragan! Imaš le dve pikici več HI.
s55m

Kraj: KN12OR

OdgovorNapisal/-a S57BI » 27 Mar 2005, 17:42

SRY g. Administrator.

Zadosti sem star, da mi ne rabi nobeden v mojem imenu odločat kaj je navadno smetenje in kaj ni. Pa tudi pooblastil nisem nikogar. Verjetno so se HAMi ''podpisali'' s svojim znakom in stojijo za tem, kar so napisali.

Če se da, bi prav ponižno prosil, da mi v bodoče izbrisane poste pošljete na moj ZS. Tako bi lahko preveril upravičenost njihovega brisanja.

Lep pozdrav, Jože.
S57BI

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a S51BR » 27 Mar 2005, 21:29

Sorry, to je pa že preveč! Ne vem, kdo je dovolil cenzuro na tak način. Zadnjih šest sporočil? Nekdo lahko užge po meni, jaz se ne smem braniti. Predvsem pa mi je bilo onemogočeno, da berem ta sporočila, ki so bila verjetno tudi na moj račun. Tega pa tudi v udbovskih časih novinarstva nisem doživel!!! No, zdaj je več kot očitno kakšni radioamaterji smo v Sloveniji! In to počnete admini, ki se tudi z mediji ukvarjate.

Se še kdo sprašuje, zakaj nisem zdržal v druščini ZRS in hamov? :cry:
73, Rudi, S51BR
ex. S56SRB in S57SRB,
S51BR

OdgovorNapisal/-a s55z » 27 Mar 2005, 21:37

Evo v enem kosu. Vsaj smet je manjsa....

Ah, demagogija. Jaz slamo, ki mi jo stresata vidva z Jurijem samo pospravljam na kup.

Bogi, ostala vam je samo slama (in pleve?)! Le kje je zrnje? Kaže, da sva ga tokrat pobrala z Adijem.
Slamo pa kar mirno porabite za streho, vam vsaj ne bo zamakalo!
Rudi, Rudi, politiziranje je pa res edina stvar, ki vam v hamovščini leži.
Čigavo slamo boste spravljali naslednjič na kup?

73 Jurij, s57x

p.s. s tem zaključujem, ma, tudi slame je škoda....

Ne, ne, zrnja med vajino slamo nisem našel. In gs tudi ne bom več iskal.

Še slepa kura zrno najde!

Pa veliko sreče pri tem. Amen in adijo.

Upam, da boš tokrat mož beseda. Adijo!

Sicer me pa prav zanima, kateri urednik casopisa ali revije bi dovolil taksno brezplodno tratenje prostora. Rudi, naj poskusimo v vasi zalozbi?

Se enkrat prosim, da se vrnete na temo - zapisnik seje UO ZRS. Ne se kak mala deca "prepucavat" ...

Ne vem, ali se res tako radi prepirate, uzigate in udrihate drug po drugem? :evil:
Zadnjič spremenil s55z, dne 27 Mar 2005, 21:42, skupaj popravljeno 1 krat.
VY 73 & GL, Dragan S55Z, EPC #0760
HAMtech - Toys for real CONTEST-ers and DX-ers
s55z

Kraj: Ljubljana - JN76HB

OdgovorNapisal/-a S51BR » 27 Mar 2005, 21:42

Jaz nimam nobene založbe in predlagam, da zdaj ne vmešamo pol sveta.
73, Rudi, S51BR
ex. S56SRB in S57SRB,
S51BR

OdgovorNapisal/-a s56a » 27 Mar 2005, 23:48

S56AL> Sem pač otrok socializma in me kapitalistična potrošniško-zaslužkarska miselnost najbrž še ni v celoti zasvojila.

Res ni, zze dolgo nisi nicc ponudil pod malimi oglasi!

S55Z, ni treba toliko skrbeti za dusevni mir "brontosov".

S51BR pravilno povdarja 20M SIT ZRS proracuna kot jedro problema. Veliko lazje je to poimenovati "politika" in biti tiho. Ali izmisliti projekt "1000 ssol".
s56a

OdgovorNapisal/-a s55o » 28 Mar 2005, 13:49

Tlele pa dam prav mariotu..
Dvig članarine za X k sit glede projekta 1000 šol je pokazalo samo, da so s tem pokrili luknje v proračunu.Narejeni pa so bili samo plakati ...

Rudi tebe pa prosim, da če že citiraš..daj samo stavke, če lahko...k pol mam samo 2 posta čez celo stran :)

lp

Politika je huda stvar, ko se jo gredo nekateri, ki sprejmejo odklonilno mnenje NO in hkrati potrdijo finančno poročilo UO....Bah :roll:
Ex.S56WTT,S57WTT; All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.
Uporabniški avatar
s55o
Tečni Moderator

Kraj: jn76gh

OdgovorNapisal/-a S51BR » 28 Mar 2005, 16:58

Kljub priporočilom, naj se ne obnašam kot Mario, ugotavljam, da ravno in edino Mario očitno razume bistvo problemov. Opozarjam ravno na to, da je poden in sramota, da za 20 mio sit ni (skoraj) ničesar narejenega. Pustimo zdaj krivce (ali pa tudi ne). In Tudi S57WTT ugotavlja vse anomalije odločanja in poštenega odločanja v organih ZRS. Vse to jaz govorim le na malce nevsakdanji način.

Morda je bil dvig članrine na račun akcije 1.000 šol pošten namen, ampak vse skupaj se je izrodilo. Tudi na račun klubov. Peprosto zato, ker klubi ne čutijo prave pripadnosti ZRS in te akcije niso vzeli za svoje. Žal. ZRS so klubi in ne obratno.

Ampak vidim, da mora to ugotoviti nekdo, ki se ne piše Bregar.
73, Rudi, S51BR
ex. S56SRB in S57SRB,
S51BR

OdgovorNapisal/-a s57ad » 28 Mar 2005, 17:43

s57wtt napisal/-a:Tlele pa dam prav mariotu..
Dvig članarine za X k sit glede projekta 1000 šol je pokazalo samo, da so s tem pokrili luknje v proračunu.Narejeni pa so bili samo plakati ...

<snip>

Pod plakati misliš tudi prosojnice in ostale materiale, ki jih je pripravil Simon, S53ZO, ki je bil zadolžen za projekt "1000 šol"? V tej smeri je Simon (in s tem ZRS) napravil, kar je pač mogel napraviti... Koliko je to stalo? Nimam pri roki lanskih številk CQ ZRS, da bi pogledal to postavko v finančnem poročilu, mislim pa, da ne ravno veliko...
Uporabniški avatar
s57ad

OdgovorNapisal/-a s55o » 28 Mar 2005, 17:54

Mirko sej to se strinjam 3zo naredil kar je lahko!
da bi vsaj bilo več takih!
Ex.S56WTT,S57WTT; All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.
Uporabniški avatar
s55o
Tečni Moderator

Kraj: jn76gh

OdgovorNapisal/-a S57BI » 28 Mar 2005, 18:17

Po moje so pa člani klubov tapravi ZRS. Kajti oni vzdržujejo ZRS s svojo članarino. In če oni ne bodo čutili pripadnosti k organizaciji je enostavno ne bo več.

Še nekaj me moti, kar sem v preteklosti že napisal. Na osnovi česa lahko nekdo ( S51BR pa še nekateri v zadnjem času) pravi: To je dobro za ZRS in radioamaterje in to ni dobro. Brez ankete, kaj radioamaterji ( NE klubi) želijo, ni možno določit smeri v katero naj se ZRS giblje. Pobrat želje klubov ni isto, kot ''potipat'' člane o njihovih željah. V sredici CQ ZRSja naj bo anketni list. Tisti, ki hoče kaj prispevat naj ga izpolni in pošlje. Pa če bo to 10% S5 radioamaterjev , jih bo pač toliko. Vsak je imel priložnost. In šele na osnovi tega lahko vodstvo organizacijo vodi v skladu z željami radioamaterjev.

Na ta način se bo počasi naredila korekcija.
ZRS je združenje ljubiteljev tega hobija in kot je to pri ljubezni, se marsikaj oprosti in spregleda. ZRS ni finančna organizacija in pri njej se ne gre na nož za vsakega jurja.

Lahko se pa naredi sunkovit preobrat, kakor nekateri predlagajo. To bi se po mojem mnenju moralo zgoditi predno poteče rok za plačilo članarine ZRSju ( letos je za to prepozno). Na ta način bi se lahko vsak S5 radioamater odločil ali želi biti član take spremenjene organizacije ali ne. Osebno takšne organizacije nočem finacirat.

Še nekaj. S51BR pravi, da lahko ZRS postavijo na noge klubi, ki hočejo ZRS dobro. To se sliši OK. Ampak. ZRS očitno sestavljajo tudi klubi, ki ji nočejo dobro. Kaj pa s temi klubi in kaj, če je teh klubov več kot kot onih drugih.

Lp, Jože.
S57BI

Kraj: Ljubljana

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zapisniki

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost