Napisal/-a s55o » 15 Feb 2007, 16:23
Lep pozdrav!
Tokrat sem imel drugačne namene s postom - dosežena sta bila oba namena:
1. Namen je bil prikazat resnost področja in razlikovanje med tema 2ma pojmoma. (CZ in ARON).
Trditev, da UO loči med tema dvema pojmoma je bila do posveta bolj tako...za lase privlečena... Sedaj se je zadeva malo vnesla v pravilno smer - upajmo, da bo zdržalo! Mi ne rabimo članov CZ, mi rabimo pogodbo o sodelovanju s CZ po ARON kodeksu!
"Mislim, da je več kot dobrodošlo vzpostaviti možnost, da se tudi radioamaterji profesionalno zaposlijo v ekipah za zveze v CZ in imajo pri tem določeno prednost iz znanj, ki so si jih pridobili kot radiaoamerji operatorji! Kdor bi to hotel seveda."
Super, vendar naj to ne postane pravilo! Če postane to pravilo, smo hami, ki nočejo biti člani CZ opleli. Tako da zelo previdno po tej poti!! Prvo je potrebno narediti ARON pogodbo in kasneje ali skupaj še pogodbo o članstvu v CZ. Ali to je drugotnega pomena za nas.
Imam pa še eno vprašanje...torej nobeno od teh pisanj ni šlo že naprej iz ZRS na CZ, na upravo za zaščito in reševanje ali kakšno drugo službo?
Nekatera pisanja so šla že naprej, ti pa kar tako... Kaj je res in kaj ne? Kdo ima prav? (saj vem, da odgovora ne bo...ali bo spet zavit v tančico skrivnosti)
2 . "se ne vključujem v te diskusije na forumu, čeprav včasih pogledam kaj se piše. To pot moram na temo zapisnika 10. seje nekaj le napisati, potem se pa ne bom več oglašal."
Sem čakal, da me bo kdo popravil od UO (in to tudi dočakal). Kot vidiš ne bi bilo težko to početi tudi celotni čas, ko ste v UO. Pri normalnem pisanju ni ne nevzdržnih komentarjev ne hudih grotesk. Ampak če UO noče meti nič s članstvom potem se ne čudim takim ekscesom! Mislim, da smo nivo foruma krepko dvignili in delamo na tem, da bo šel še višje.
Je pa lepo videti, da so kljub negodovanju in tarnanju nekatere predloge le sprejeli in da se je začelo nekaj dogajati, ali je to dovolj, bomo pa videli... Čas bi bil že, da se začne ZRS obnašati kot organizacija vseh klubov!
lp
Boštjan
Ex.S56WTT,S57WTT; All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.