Napisal/-a s57x » 25 Mar 2005, 23:39
G. Bregar, ali vi gledate skozi ekran, ne vidite dobro, ali se le delate, da ne razumete.
Saj vam že ne vem koliko časa dopovedujemo eno in isto.
Ne mi zameriti, še enkrat preberite, kar vam je zgoraj napisal Sandi. To je rezime vsega.
Žal pa ne razumem vašega razglabljanja okoli ZRS, klubov, radioamaterstva.
Ne razumem. Končno, jaz nisem kriv, da za tistih 20 mio ni bilo narejeno veliko. Konferenca na Ptuju vam je dala mandat. Večina vam je dala zeleno luč, prav.
Novembra smo tam na Viču poslušali, da je pravzaprav v Zvezi tako rekoč vse OK. S strani predsedujočega, seveda.
Pišete, naj napišemo predloge. Ta je pa res dobra. Kolikokrat še in kakšne pa komu? E, g. Bregar, zato pa vsaj pri meni nisi Rudi in nikoli ne boš.
Saj ste nam vse podelali, škoda, da vam ni uspelo spraviti pod streho 40m banda, nekoliko višjih stolpov, no, bodo že E-H antene dobre. Še pokoro Ara upokojimo, morda se bo letos nakapalo zadosti cekinov pa mu kupimo leta. Pa bo nekaj koristnega s tistimi 20 milijoni. Bo vsaj malo bolj prisoten na bandu.
Fantje, ki znajo odlično organizirati razne manifestacije, bodo to z veseljem naredili, tudi brez LP6. Mislim, da bi vsak udeleženec, pa naj se to sliši še tako čudno, rade volje primaknil kak tolar zraven.
Pa naši izjemni konstruktorji! Veste, Rudi, če bi videli korespondenco med Sandijem in mano glede preprostega vmesnika, bi vam bilo marsikaj jasno. Taki hami celo nad brontozavri najslabše vrste ne obupajo. Tudi nad Zvezo ne bodo.
I
Zakaj pa sploh še govorimo o Zvezi, taki ali drugačni? Ja, nekateri smo pač še tista generacija, ki je prišla v laboratorij k Dušku ali Mirotu po nasvet, kako se kakšno reč naredi, k Aru, kako naj prebrodimo birokratske težave (brez računalnika je pač vedel, kako so to storili drugje), Maca je marsikatero zadevo natipkala. In po tihem upamo, da bo ZRS (taka ali drugačna), kljub vsemu tehničnemu napredku, zopet združevalna sila.
Ah, in tista vaša stalnica, vi, ki znate to bolje, vi, ki ste se pulili za funkcije, ki ste imeli kup mandaterjev, ki ste hoteli oblast. Kdaj in kje ste to slišali in brali. Lani se je skupina klubov združila, napisala predloge. Kot, da se ni zgodilo nič. Videli smo, da se nima smisla bosti z vami, saj niste upoštevali ničesar. Projektno vodenje. Zase vem, da nisem slišal v vaših govorih popolnoma nobene novitete.
Naj bi vsak posamezni klub ponovno pisal iste predloge? Ni se zdelo smiselno. Rezultat, ja, saj je samo - koliko že klubov, poslalo predloge. Oprostite, to je čisto navadna demagogija, še predlogov iz Stegn niste obravnavali. In potem mislite, da bodo klubi, ki so ustanovili zvezo, LP6 še smatrali za svojega predstavnika. Za koga bo bograč, da še jaz sunem pod pas? Za naš klub prav gotovo ne!
Ja, na zvezi smo iskali osebne interese, kakšne pa? Ali ni v mojem osebnem interesu, da biro dobro posluje, da mi ni bilo treba lepiti kolekov, da se nekdo, ki smo ga izvolili za našega predstavnika bori, da brez težav poklofam FT5X na 160m?
Ustreznim organom smo tudi dali mandat, da bdijo nad korektnim in zakonitim delom, da pazijo na mojo kotizacijo.
In, kaj da ste pokazali s svojim odstopom? Ja, saj se hecate.
In stalno omenjate ZRS in slabo stanje v njej. Ah, morda je slabo na LP6, morda v mnogih klubih škriplje, mislim pa, da to ni problem Matere Zveze.
Končno, g. Bregar, s51br, priznam, ne spominjam se vsega, zaupajte nam vašo vizijo. Do sedaj niste niti ene ideje, ki je prišla od zunaj, pozitivno ocenili . Nemara vas celo sprejmemo za častnega člana, v tisti klub "rušiteljev", saj je moč iz nekaterih vaših tekstov razbrati, da ste prav vi "ta glavni rušitelj".
Zakaj le ne združite nekaj enako mislečih klubov in potestirate vaše ideje? Brez cinizma, vsi vam bi bili hvaležni, ko bi pokazali, kako se pride do cekinov. Ti so danes velik problem! Ostalo je potem sorazmerno lahko, posebno sedaj, ko...
Na koncu, g. Bregar, da ne boste mislili, da samo - po vaše - gobcam, tudi na bandu sem še kar prisoten, pa tudi kakšen drug hamovski projekt je v delu. Lahko vi kaj konkretnega pokažete?
73 Jurij, s57x