S50LEA
http://forum.hamradio.si/

Repetitor na Boču
http://forum.hamradio.si/viewtopic.php?f=52&t=4611
Stran 1 od 1

Avtor:  s56wan [ 15 Dec 2006, 14:21 ]
Naslov prispevka:  Repetitor na Boču

Pozdravljeni,

Včeraj smo bili na Boču z namenom zamenjave govornega UHF repetitorja. Star repetitor v lasti Radiokluba Rogaška Slatina so lastniki odpeljali skupaj z škatlo. Člani DXX skupine skupaj z ostalimi radioamaterji iz drugih regij smo mnenja, da je Boč zelo zanimiva točka in bi jo bilo škoda opustiti. Zato smo na ZRS naslovili prošnjo za pomoč pri plačevanju ustrezne najemnine.
Včeraj smo namestili začasni repetitor, ki ga je posodil Tilen - S56CT. Sedaj deluje na novi frekvenci 438.825 MHz in novem zamiku, ki znaša – 7.6 MHz. Vabljeni, da ga preizkusite in podate svoje mnenje glede delovanja oz. področja pokrivanja. Najemnina je poravnana do konca leta s strani Radiokluba Rogaška Slatina.
Seveda upamo, da je ZRS podprla našo vlogo oz. prošnjo. Odgovora od ZRS, kljub temu, da je časovna stiska in da je bila zadnja seja UO 7. 12. 2006 (torej pred dobrim tednom) ni. Telefoni na ZRS zvonijo v prazno, prav tako ni nobenega odgovora od predsednika ZRS na elektronsko pošto, v kateri je bil dodatno pozvan, da sporoči rezultate glasovanja članov UO. Pa saj, verjetno boste rekli, da ni to nič novega…
Zaenkrat smo kar precej razočarani, pa še sploh rezultata glasovanja ne vemo hi. Žalostno, upam, da res ne bo treba v novem letu preusmeriti finančni tok namesto na ZRS v sklad iz katerega bomo plačevali najemnino za repetitor na Boču.


73 S56WAN (član DXX skupine)

Avtor:  s56zab [ 17 Dec 2006, 00:09 ]
Naslov prispevka: 

Hojlala, Andrej!

Poizkusi na: 031393745

LP
Andrej

Avtor:  S56CT [ 22 Dec 2006, 22:22 ]
Naslov prispevka: 

Slika

Vzrok, da so nastale spodnje slike. Totalno usr.... repetitor, katerega je bilo potrebno razstaviti na prafaktorje, ga očistiti in prebarvati ohišje.

Slika

Slika

Takole sva malo več kot leto dni nazaj z Andrejem, S56WAN-om na desni, sestavljala Vertexov VXR 5000 repetitor, ki sedaj začasno deluje na Boču.

Slika

Sledilo je še poglaševanje repetitorja. Na sliki od leve proti desni so: Andrej-S56WAN, Beno-S56KZ ter Milan-S57BMU.

Slika

Slika

Še sliki za tiste, ki ne veste zakaj se trudimo obdržati lokacijo na Boču.

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC + 1 ura
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/