Citiram:
ne vem če bo ravno šlo s55yse

Hvala za opozorilo! Sem bil naiven in mislil, da je klicni znak še prost. Si bomo morali pač izbrati nekaj kar je še prosto in da malo liči na Sevnico.
Tone hvala za kratek raport o slišnosti.
Danes sem se službeno potepal po Kočevskem in Ribniškem koncu od koder sem s Tonetom-S57Q in Marcelom-S56EPN (Rogaška Slatina) prek repetitorja uspel narediti zvezo z ročno postajo in cca. 4W. Potestiral sem tudi delovanje repetitorja po savski dolini proti Hrastniku, kjer se signal izgubi (na ročni postaji znotraj vozila v gibanju) nekje na pol poti med Zidanim Mostom in Hrastnikom.
Po dolini reke Savinje v smeri Rimskih Toplic in Laškega sva včeraj z S51KQ/M, po testih z 10 W in 35 W na l/4 mobilni anteni ugotovila, da je na tej relaciji kar nekaj presihov signala, kljub temu je bil z določenih pozicij prehod preko repetitorja odličen.
S56ZAB/M je včeraj med vračanjem iz Dolenjske proti Ljubljani komuniciral preko repetitorja vse do Višnje Gore. Vmes je bilo nekaj presihov, predvsem okoli Novega Mesta.
Ivo, S56TFO/P, je iz Šentjerneja na Dolenjskem za korekten prehod potreboval samo ročno postajo F51 z gumi anteno in ekonomično močjo.
Marko, S56WZM/M, pa se je iz avta s 35W in malo boljšo mobilno anteno javil iz Trbovelj.
Skratka testi so vzpodbudni in upam, da bo repetitor služil namenu, predvsem debatam v dolgih in mrzlih večerih, ki prihajajo.
73, Tilen