S50LEA
http://forum.hamradio.si/

ATVS novice - kaj je to ?
http://forum.hamradio.si/viewtopic.php?f=39&t=5178
Stran 1 od 1

Avtor:  S51KQ [ 13 Maj 2007, 20:13 ]
Naslov prispevka:  ATVS novice - kaj je to ?

*ATVS novice*

Neodvisen in nekoliko drugacen PDF bilten, ki izhaja ze 14. leto, obcasno. Razvil se je iz nekdanjih tekstovnih S5 ATV in RPT novic na packet radiu v okviru zdruzenja ATV operaterjev Slovenije. Namenili smo ga obvescanju, razvoju in popularizaciji ATV dejavnosti, kot tudi skrbi za podrocja FM naprav skupnega pomena - govornim repetitorjem v Sloveniji. Ob slovenskih, obcasno objavljamo tudi dvojezicne clanke tujih avtorjev iz obeh podrocij.

ATVS novice preko mailing liste prejema nekaj vec kot 200 operaterjev. Koliko jih ostalih prelozi dol preko HTTP strani, nimamo podatka. Kljub jezikovnim preprekam je nanje naroceno okoli 25% tujcev, vse od Skandinavije do USA. Bilten je neodvisen, tudi brezplacen in zaenkrat ni sofinanciran od nikogar.

Nanj se lahko prijavite na http://atv.hamradio.si/ATVS.HTM
Direktni download ATVS novic na http://atv.hamradio.si/ATVS_index.HTM

Danes je izsla 36. stevilka ATVS novic. Prispevke za objavo v naslednji stevilki zbiramo na isti email naslov, vabljeni k sodelovanju. Slovenski sysopi in v imenu ATVS zdruzenja vam zelimo obilo zadovoljstva ob uporabi naprav skupnega pomena. Upamo tudi, da nas trud ni zaman in vam bodo ATVS novice vsaj malo zanimive.LP, Mijo K. S51KQ
ATV manager
http://atv.hamradio.si


Slika

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC + 1 ura
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/