S50LEA
http://forum.hamradio.si/

Regionalno stičišče nevladnih organizacij Podravja
http://forum.hamradio.si/viewtopic.php?f=37&t=10346
Stran 1 od 1

Avtor:  S59KM [ 18 Nov 2010, 20:38 ]
Naslov prispevka:  Regionalno stičišče nevladnih organizacij Podravja

Mogoče je zakateri klub aktualno in prepošiljam naprej v vednost. 73 de S59KM Jernej.


Regionalno stičišče nevladnih organizacij Podravja
Projektna pisarna – pomoč pri pridobivanju razpisnih finančnih sredstev

V Regionalnem stičišču nevladnih organizacij Podravja se zavedamo pomena pridobivanja sredstev iz naslova razpisov za izvajanje projektov in delovanje nevladnih organizacij. Ker je priprava projektne dokumentacije zahtevno opravilo in zahteva določena znanja in izkušnje, smo se odločili, da vam z vzpostavitvijo projektne pisarne pomagamo pri prijavljanju vaših projektov in na ta način prispevamo k večjim možnostim za uspešno pridobitev sredstev.
Delo projektne pisarne bo zajemalo informiranje o aktualnih razpisih za področje delovanja vaše organizacije, pomoč pri pripravi razpisne dokumentacije in svetovanje za uspešni zagon vašega projekta.
Strokovna pomoč, ki vam je na voljo v okviru podpornih storitev Regionalnega stičišča nevladnih organizacij Podravja, povečuje vaše možnosti za uspeh na razpisih in prispeva k razvoju vaše organizacije.

Pripravili smo vprašalnik s katerim želimo od vas pridobiti osnovne informacije o vaših potrebah in potencialih za uspešno prijavo na razpise. O nadaljnjih aktivnostih projektne pisarne in možnostih sodelovanja vas bomo sprotno obveščali.


Vprašalnik za nevladne organizacije: http://www.nevladna.org/images/stories/dokumenti/svetovanje/2010_11_10_BG_RSNVOP_vprasalnik_projekta_pomoc_nvo.doc

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC + 1 ura
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/