Super. Napaka odpravljena in ravno to je bilo. Malenkostni zamik Zf X ter malenkostni dopopravek Zf IX ( res malenkostna premika! Ter z vmesnim dopopravkom prilagoditve..) In sedaj je spet občutljiv ter na maksimalnem odklonu S metra naravno čist ..tudi veliko šibkejše postaje. Tudi afc je "pošteku" in sedaj ne glede postaje ,važno da si blizu..skoči na največjo jakost postaje. Na petico in ostane tam z čistim brezhibnim zvokom.Tudi ne preveč šibkih postaj enako. Hvala za nasvet Tomaž. To je bilo to kar sem tudi upal in želel. Tudi mfja na srečo sta bila dostopna brez razdirajna. (pokrov bobna sem moral sneti, da sem z izolirnim ključem za mf prišel do pravokotno na vijak mfja . Vse drugo se lahko okruši in poškoduje feritni vijak.) Sem se bal, da ga bo treba raskopat, ker je marsikaj teško dostopno.Pokrov potem nazaj. Hvala za shemo in nasvet. Tudi Janezu iz Kanade S53K (VA3JK,NT8A) ki mi je odgovoril na to prošnjo. Vendar na žalost ni bila prava shema od Grundiga studio 3000hifi. Se lepo zahvaljujem za pomoč in trud
Klavdij S50GO