S57DX napisal/-a:No, takih žalitev pač ne morem in ne mislim prenašati!
Se pravi, da nekateri pa nismo pametni in nimamo nobenega znanja? Kaj res tako misliš, Simon? Kaj ko bi se bolj brigal zase in pokomentiral mogoče raje tisto, kar poznaš! Kolikor vem, nikoli nisi delal v SV? Ali pa se mogoče motim in ti res tako zelo dobro poznaš razmere? Raje se kdaj ugrizni v jezik in premisli, preden oddaš takole žaljivo sporočilo... In menim, da res nisi poklican ocenjevati razmere v SV! Ali pa mogoče imaš potrebne kvalifikacije za kaj takega?
Bom pa še jaz malo žaljiv in te označil za "brihtneža"...
Slavko, ne zatiskaj si oči, dobro veš kaka je situacija v SV... in to ni zraslo na mojem zeljniku, ampak je pač dejstvo, ki priča.... Statistika pač...
To da se "vezisti" vozite s Puchi 300.000km, katerim curi olje in ni denarja za zamenjavo gum ipd. me težko prepričas, da je to fajn kakor se dela reklama...
in da je 800E vredu plača, za nočno delo, izmene, z neplačanimi potnimi stroški fino? za bodočega dipl.ing. strojništva? Skregano z vso logiko...
Ampak tako je,... tiski ki je v življenju želel kaj postati s tem zaslužiti je kmalu dojel da SV ni zanj... Kot "pameten" pa ni bilo mišljeno kot žalitev nekoga, niti najmanj,
pameten v smislu, ali res delati za 800E plače pod takimi pogoji, ki so ? Ocenjevanje kdo je za kaj kvalificiran pa je forum...
Pač to je moje mnenje in za tem stojim, če pa se ti vidiš v vsem tem užaljen pa me prepričaj z dejstvi, ki so in ne s tem za kaj sem jaz kvalificiran

Pač tema za razpravo...
pa brez zamere,...samo to stvar ja z pač tako vidim....