S50LEA

Radioamaterski forum
Danes je 03 Jul 2020, 17:35

Vsi časi so UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 5 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Težave t logom v Winlog32
OdgovorObjavljeno: 16 Okt 2014, 12:43 
Odsoten

Pridružen: 11 Jul 2003, 12:58
Prispevkov: 427
Kraj: Rezke Dragarjeve 1,Ljubljana,JN76FC
Pozdravljeni vsi,imam eno težavo,ki mi jo ni uspelo rešiti,tudi ne na forumu omenjenega programa.
Zadeva je sledeča,včeraj sem naredil backup na ključek datoteko s56vgl.log,ker so se mi podrli windowsi,ko sem zadevo usposobil oz na novo inštaliral program in windowse mi namreč ko hočem odpreti log namreč tega ne naredi,ker mi tudi ne ponudi opcije log,kjer izberem podatkovno bazo,ne vem ali je mogoče kdo tukaj,ki bi pregledal moj log datoteko,tudi ko hočem popraviti datoteko m i napiše error 3343.
Lep pozdrav.

_________________
73 de LUKA,S56VGL,locator JN76FC
Tel.preko e-mail ali ZS.
Član Radiokluba S53APR


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Težave t logom v Winlog32
OdgovorObjavljeno: 17 Okt 2014, 19:39 
Odsoten

Pridružen: 11 Jul 2003, 12:58
Prispevkov: 427
Kraj: Rezke Dragarjeve 1,Ljubljana,JN76FC
Pozdrav še enkrat,na HDD,kjer sem imel podatke,serm prehitro formatiral,tako,da če bi kdo lahko dobil podatke nazaj iz HDD in se ukvarja z tem,naj me kontaktira,rabim samo Winlog32 podatke.
Lep pozdrav
Luka

_________________
73 de LUKA,S56VGL,locator JN76FC
Tel.preko e-mail ali ZS.
Član Radiokluba S53APR


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Težave t logom v Winlog32
OdgovorObjavljeno: 17 Okt 2014, 20:46 
Odsoten

Pridružen: 04 Nov 2012, 14:57
Prispevkov: 241
Ker si disk formatiral in ponovno naložil windovse ter ostale programe, si "povozil" kar je bilo prej naloženo. Da so tvoji podatki ostali nedotaknjeni, je možnost praktično nična.

_________________
73, Iztok


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Težave t logom v Winlog32
OdgovorObjavljeno: 17 Okt 2014, 21:13 
Odsoten

Pridružen: 11 Jul 2003, 12:58
Prispevkov: 427
Kraj: Rezke Dragarjeve 1,Ljubljana,JN76FC
S57UHX napisal/-a:
Ker si disk formatiral in ponovno naložil windovse ter ostale programe, si "povozil" kar je bilo prej naloženo. Da so tvoji podatki ostali nedotaknjeni, je možnost praktično nična.

Ja na enem,kjer mam windowse in winlog32 ampak na unem,kjer sem mel winlog32-pa ne je bil formatiran,in tega bi rad,nekak podatke dobu nazaj

_________________
73 de LUKA,S56VGL,locator JN76FC
Tel.preko e-mail ali ZS.
Član Radiokluba S53APR


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Težave t logom v Winlog32
OdgovorObjavljeno: 18 Okt 2014, 13:49 
Odsoten

Pridružen: 04 Nov 2012, 14:57
Prispevkov: 241
Potem pa poskusi s kakšnim "format recovery"
Npr:
http://www.icare-recovery.com/data-recovery-free.html
PS: Ne instaliraj programa na disk, ki ga poskušaš rešiti!
Odvisno od velikosti diska, lahko iskanje traja tudi več ur.....

_________________
73, Iztok


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 5 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group