Obstaja na tržišču cb in ukv postaja ??!

Vse kar ne sodi v zgornje rubrike, pa ima kaj zveze z radioamaterstvom!

Moderatorji: S57D, s55o

OdgovorNapisal/-a S56JL » 06 Feb 2008, 12:51

heh fantje zdaj pa že malo pretiravate..nism js reko da JE HAM IN DA SKRIVA KLICNI ZNAK...povedal sem pač, da mi je on osebno rekel(namreč spoznal sem ga v živo ko sem mu prodal en skener ki ga je kupoval za kolega ki ni HAM) in mi je še sam rekel, med tem ko sem si ogledoval njegovo TH79, da to pa bom lahko imel ko bom naredil izpit(to je bilo cca 3 mesece nazaj)...da pa "skriva" klicni znak je bilo pa mišljeno v hecu, zatorej tudi HI na koncu ne?prosim da ne posplošujete zadev...

73 S56JL
S56JL

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a S56CT » 06 Feb 2008, 13:34

PS:nisem prepričan če je ta milan prava oseba ali ne, če mislim pravega, potem ima izpit(vsaj tako mi je rekel), in mogoče skriva znak HI

heh fantje zdaj pa že malo pretiravate..nism js reko da JE HAM IN DA SKRIVA KLICNI ZNAK...povedal sem pač, da mi je on osebno rekel (namreč spoznal sem ga v živo ko sem mu prodal en skener ki ga je kupoval za kolega ki ni HAM) in mi je še sam rekel, med tem ko sem si ogledoval njegovo TH79, da to pa bom lahko imel ko bom naredil izpit(to je bilo cca 3 mesece nazaj)...da pa "skriva" klicni znak je bilo pa mišljeno v hecu, zatorej tudi HI na koncu ne?prosim da ne posplošujete zadev...

Torej nisi prepričan, če je Milan, ki je zastavil vprašanje sploh prava oseba, nisi prepričan tudi ali je radioamater? Potem v hecu namiguješ, da skriva klicni znak. Takšne nepreverjene informacije in namigovanja drugič rajši zadrži zase.
73 de S56CT-Tilen
http://rpt.hamradio.si/
S56CT
S5 RPT Manager

Kraj: Sevnica

OdgovorNapisal/-a s55z » 06 Feb 2008, 13:45

Bi pa bil za uveljavitev pravila, da se od vsakega, ki se prijavi na naš forum brez klicnega znaka zahteva, da administratorju napiše razloge zakaj se nam želi pridružiti in postati član foruma. Na podoben način imajo narejene nekatere zaprte skupine na yahoo groups.

Saj tako se dela... Morda ne tako rigorozno, ampak vsi novo prijavljeni neradioamaterji so prijavljeni kot veleva pravilnik... načeloma morajo navesti tudi razlog pristopa.

Pričakuje pa se, da spoštujejo pravilnik tudi potem, ko položijo klaso in samodejno popravijo uporabniško ime v obliko klicnega znaka... Nekateri tega še niso naredili!

Ne zavračamo pa nikogar, ki ima željo komunicirati z ostalimi radio- in neradioamaterji, če spoštuje pravilnik in hamspirit...
VY 73 & GL, Dragan S55Z, EPC #0760
HAMtech - Toys for real CONTEST-ers and DX-ers
s55z

Kraj: Ljubljana - JN76HB

OdgovorNapisal/-a S56JL » 06 Feb 2008, 14:13

S56CT napisal/-a:
PS:nisem prepričan če je ta milan prava oseba ali ne, če mislim pravega, potem ima izpit(vsaj tako mi je rekel), in mogoče skriva znak HI

heh fantje zdaj pa že malo pretiravate..nism js reko da JE HAM IN DA SKRIVA KLICNI ZNAK...povedal sem pač, da mi je on osebno rekel (namreč spoznal sem ga v živo ko sem mu prodal en skener ki ga je kupoval za kolega ki ni HAM) in mi je še sam rekel, med tem ko sem si ogledoval njegovo TH79, da to pa bom lahko imel ko bom naredil izpit(to je bilo cca 3 mesece nazaj)...da pa "skriva" klicni znak je bilo pa mišljeno v hecu, zatorej tudi HI na koncu ne?prosim da ne posplošujete zadev...

Torej nisi prepričan, če je Milan, ki je zastavil vprašanje sploh prava oseba, nisi prepričan tudi ali je radioamater? Potem v hecu namiguješ, da skriva klicni znak. Takšne nepreverjene informacije in namigovanja drugič rajši zadrži zase.

heh...po pregledu starih mejlov ki sem si jih dobil od njega vem da je pravi, in tako kot sem rekel...povedal sem kaj je on meni povedal, tut tak občutek mi je dal da ga ima, saj mu ni bilo vseeno kdo ma radioamatersko postajo v roki...glede skrivanja znaka...ni bolo nikakršno namigovanje na nič, zgolj šala...ali so šale prepovedane na tem forumu?če si pa ti to sklepaš kot namigovanje, pa je tvoj problem...

S56JL se poslavlja iz teme
S56JL

Kraj: Maribor

Prejšnja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost