s56izw napisal/-a:Eni očitno ne razumete

, da Knap ni za spakalnik. Tako kot verjetno eni ne bi zdržali pol ure z mano v jami

. Če bi znal oz. hotel to zlotati ne bi prosil tukaj gori. Kar se enemu zdi povsem preprosta zadeva je zame pač Špansko selo. Ne bom pa se igral za par deset eurov,ter pri tem še zakuril postajo vredno 2.000 euro. Ni vredno, če to kdo razume prav...
Hvala vsem za pomoč, jaz sem prosil za to , kar sem napisal. Če mi hoče kdo kupiti tisto zadevo ali kaj podobnega, lahko mi tudi pomaga spajkati kaj je potrebno ( ne bo zastonj) . Ne mi pa ponujat, da to počnem v lastni režiji , ker tega zagotovo ne bom počnel, razen če lahko prvi priklop naredim na vaši postaji

!
73!
Da ne boste omedleval preveč...
http://www.michroham.com ... za dobro ceno pa meni ZS

...
moj predlog je DIGI KEYER II™
fotka :

za vse vrste dela (All-In-One USB interface for amateur radio digital mode operation including RTTY, PSK31, MFSK, Olivia, WSJT, etc. and CW) ...
Če pa si namenjem še kakšen Euro več "reskirat" pa zagotovo microKEYER II ! ! !
fotka :

Tu imaš poleg vsega še vgrajeno SC (sound card) kartico, se pravi imaš še DVK (voice keyer). Posnameš CQ DX,... in veselo DXianje...!
Za DIGIKEYER kabel:
Zraven si vzami še povezovalni kabel med microhamom in tvojo FT2000 (DB15-FT-1000MP....ta je 1m dolg (opcija je tudi daljši, ponavadi ne rabiš, ker imaš microham kje zraven postaje.. je pa za modele Yaesu's transceivers: FT-1000MP, FT-1000MP mkV, FT-1000MP mkV Field, FT-2000, FT-2000D,FTDX-5000, FTDX-5000D, FTDX-5000MP )
za microKEYER kabel :
DB37-FT-2000
DB37-FT-2000 cable and RJ45 to Foster 8 male adapter.
For YAESU's Transceivers: FT-2000 FT-2000D FTDX-5000 FTDX-5000D FTDX-5000MP
Howk ...