Brskalnik in težave pri odpiranju Foruma

Vse kar ne sodi v zgornje rubrike, pa ima kaj zveze z radioamaterstvom!

Moderatorji: S57D, s55o

Brskalnik in težave pri odpiranju Foruma

OdgovorNapisal/-a S52DD » 22 Feb 2010, 09:12

Moderatorji, nimam nič proti, da mi zbrišete post. Vendar naredite to potem, ko dobim odgovor, ki ga pa nisem dobil. Problemi s stranjo forum.hamradio.si se še vedno pojavljajo, pa ne samo pri meni.

Pa lepo prosim za izbris te teme ker je itak prestavljena na drugo mesto (S50LEA).
Zadnjič spremenil S52DD, dne 27 Feb 2010, 12:55, skupaj popravljeno 3 krat.
Dušan, S52DD
Uporabniški avatar
S52DD

Kraj: Brežice

Re: Brskalnik in težave pri odpiranju Foruma

OdgovorNapisal/-a S57BBA » 22 Feb 2010, 09:20

S52DD napisal/-a:Moderatorji, nimam nič proti, da mi zbrišete post. Vendar naredite to potem, ko dobim odgovor, ki ga pa nisem dobil. Problemi s stranjo forum.hamradio.si se še vedno pojavljajo, pa ne samo pri meni. Če vam pa gre v nos moje pisanje, potem pa zbrišite vse moje poste (vključno s tem), saj jih ni veliko, pa bo mir. Bi še kaj napisal, ampak ne bom zlival žolča tukaj. Ko bom videl, da tudi tudi tega posta ni, potem mi bo pa vse jasno. :evil:

Dušan, predno se povsem razburiš, naj ti povem, da je bila tvoja tema premaknjena na del, kjer jo moderatorji prej opazijo: viewtopic.php?f=6&t=9107 . Problem je relativno velik in nima veze z moderatorji/administratorji tega foruma.

LPB.
S57BBA
Moderator

Kraj: JN76FC

Re: Brskalnik in težave pri odpiranju Foruma

OdgovorNapisal/-a s50v » 22 Feb 2010, 09:23

Sicer nisem moderator, sem pa uporabnik in admin na enem drugem forumu ...

Imel sem probleme ki jih nihče drug ni imel ... ni mi odpiralo foruma/strani ...

Problem ni bil v forumu temveč pri internet providerju ...

Ponudnik storitve gostovanja je prešel na drugo IP shemo in ni vseh ponudnikov interneta obvestil in zato so bili njihovi IP-ji blokirani ...

Po kakem dveh dnevih telefonad se je zadeva uredila ...

Tako da ne takoj po moderatorjih pluvat ...

Kolikor vem se je pa tema premaknila v predel LEA FORUM malček nižje spodaj in se administratorski tim že ubada s tem problemom ...

Upam da sem ti kaj pomagal ...

Bajko ... malček si me prehitel ... Lahko pa vam bo moja info kaj pomagala ...

Pa en lep 73 de Lovro - S50V (ex. S50LD)!

https://www.vezist.si/
s50v

Kraj: LJ/SG

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost