Pravilniki

Vse kar ne sodi v zgornje rubrike, pa ima kaj zveze z radioamaterstvom!

Moderatorji: S57D, s55o

Pravilniki

OdgovorNapisal/-a S57NAZ » 14 Feb 2010, 12:57

Potreboval bi nasvet, kako priti do določenih pravilnikov, saj jih na spletni strani ZRS ni najti. Namreč, potreboval bi pravilnik o priznanjih, (o oldtimerjih in na splošno) na spletni strani ZRS, Zakonodaja, Pravilniki, pa dostop ni mogoč. Ko kliknem na link Pravilniki, tabele pod DOKUMENTI, mi prikaže le error, ni pa o tem nič zapisanega v Statutu ZRS. Ali lahko kdorkoli pošlje iskani statut na moj mail naslov. Se mu lepo zahvaljujem.

Gledal sem temo OT, (v Forumu\Ham razprave\ZRS - Zveza Radioamaterjev Slovenije), pa je zaklenjena, torej, tam tega nisem mogel zapisati, niti najti kaj uporabnega.
"Vedno se pogovarjam s človekom tako, da si pridobim prijatelja in nikoli tako, da dobim sovražnika!" Medvešček Janez
Uporabniški avatar
S57NAZ

Kraj: Kranj - JN76EF

Re: Pravilniki

OdgovorNapisal/-a s55z » 14 Feb 2010, 16:35

GLAVNI MENU/DOKUMENTI/Pravilniki, tabele (drugi podmenu, ki se odpre, ko klikneš DOKUMENTI)...

Direkten link: http://www.hamradio.si/index.php?option ... &Itemid=69

Nivo dostopa je nastavljen na JAVNO.

Vsi radioamaterji ZRS, katerih sezname so sporočili njihovi klub, lahko dostopajo do foruma, dopuščam pa možnost, da se je prikradla kakšna napaka v bazi, saj se sistem sproti dograjuje in popravlja... Če si plačal kotizacijo, prosim sporoči napako administratorju ali na zrs-hq(@)hamradio.si (brez oklepajev seveda)...
VY 73 & GL, Dragan S55Z, EPC #0760
HAMtech - Toys for real CONTEST-ers and DX-ers
s55z

Kraj: Ljubljana - JN76HB

OdgovorNapisal/-a s55z » 14 Feb 2010, 16:51

Upss, sem šele sedaj opazil, da pišeš o LEA forumu...
VY 73 & GL, Dragan S55Z, EPC #0760
HAMtech - Toys for real CONTEST-ers and DX-ers
s55z

Kraj: Ljubljana - JN76HB

OdgovorNapisal/-a S57NAZ » 17 Feb 2010, 12:40

Hvala lepa za link. Dobil sem željeno!

Veliko let sem redno plačeval kotizacijo in jo bom spet, ko se trenutne zadeve razčistijo in bom vedel, da gre tudi moj denar za koristne stvari, katere bi morala ZRS izvajati za vse klube in člane. Upam, da razumeš, tisti z malo penzijo smo še bolj občutljivi za porabo denarja.
Upam, da bo trenutna kriza minila v dobro vseh nas in da bo večina članov ponovno zadovoljna z delom ZRS, ker 100% vsem pa tako ni nikoli možno ustreči.

Zato se trenutno več posvečam delu v našem klubu.
"Vedno se pogovarjam s človekom tako, da si pridobim prijatelja in nikoli tako, da dobim sovražnika!" Medvešček Janez
Uporabniški avatar
S57NAZ

Kraj: Kranj - JN76EF

OdgovorNapisal/-a S57XX » 18 Feb 2010, 08:12

S57NAZ napisal/-a:...
Veliko let sem redno plačeval kotizacijo in jo bom spet, ko se trenutne zadeve razčistijo in bom vedel, da gre tudi moj denar za koristne stvari, katere bi morala ZRS izvajati za vse klube in člane. Upam, da razumeš, tisti z malo penzijo smo še bolj občutljivi za porabo denarja.
Upam, da bo trenutna kriza minila v dobro vseh nas in da bo večina članov ponovno zadovoljna z delom ZRS, ker 100% vsem pa tako ni nikoli možno ustreči.
...

Živ!

Pa ste v klubu pripravljeni tudi storiti kaj za to, da se kriza premosti?
LP Jure
S57XX

Kraj: Škofja Loka

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost