S50LEA
http://forum.hamradio.si/

Brisanje teme - pojasnilo
http://forum.hamradio.si/viewtopic.php?f=30&t=3727
Stran 1 od 1

Avtor:  s51mm [ 18 Apr 2006, 22:11 ]
Naslov prispevka:  Brisanje teme - pojasnilo

Lep pozdrav.
Prosil administratorja ali moderatorje, da mi razložijo, zakaj so brisali post v rubriki S50lea/Wiki - Metod. Namreč, v tem postu ni bilo kršeno nobeno pravilo o obnašanju, ravno tako ne hamspirit.

73, David

p.s.:
samo nasvet za admine: zadeve se ponavadi ne rešujejo z brisanjem postov, ampak z protiargumenti na pisanje. Če ne znate utemeljiti oz. pojasniti svojega ravnanja (v tem primeru neumestnega preusmerjanja lea strani na wiki stran), potem ponavadi to pomeni da ste brcnili v temo in da je treba zadevo postaviti na svoje mesto.
V nasprotnem primeru žal niste zreli za to delo. Razmislite.

Avtor:  S56TWG [ 19 Apr 2006, 07:38 ]
Naslov prispevka: 

Tisti ki je pobrisal temo " WIKI -Metod za kaj" je pokazal svoje pravo lice in naličje .Tema ni imela prav nič neradioamaterskega ,nasprotno bila je samo inicijativa da se vrne začetna stran "lea.hamradio.si" na staro stanje brez tistega nadležnega "zajebavanja" po parih sekundah preskok na "wikipedijo" .Ko bi saj čas preskoka bil daljši npr. kakšno minuto dve...
Zato ZAHTEVAM sedaj javno od moderatorja da to vrne v prvotno stanje ,ker lepe prošnje itak ne zaležejo , v bodoče če pa kaj nečednega napišem (po tvojem mnenju!!! ) ali neradioamaterskega , obstaja disciplinska komisija ZRS katere sem član in redno plačam članarino ,za razliko od nekaterih ,ki brišejo teme ,članarine pa itak ne plačajo ,jo pač odslužijo ,z svojim zajebavanjem članstva .Dok je bil vzdrževalec lea strežnika S51BW ni nikoli prihajalo do podobnih situacij .
Ni bil tako aroganten ,bil je pravi radioamater in človek s katerim se je dalo marsikaj pomeniti .Pa upam da še gdaj najdemo takšnega ki bi bil normalen ,in bi hotel vzdrževati ta strežnik ,brez svojevoljnih ispadov.
73 Josip S56TWG
P.S.na dveh mestih sem bil malo vulgaren ,ker kaj ustrenejše besede za to kaj se dogaja na lea nisem našel -stoga se normalnim bralcem opravičujem ,onim pa ki so me sprovocirali ni kaj dodati.

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC + 1 ura
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/