S50LEA
http://forum.hamradio.si/

ZRS Julijsko VHF,UHF,SHF tekmovanje 2014
http://forum.hamradio.si/viewtopic.php?f=23&t=15893
Stran 1 od 1

Avtor:  s53v [ 02 Jul 2014, 11:09 ]
Naslov prispevka:  ZRS Julijsko VHF,UHF,SHF tekmovanje 2014

Posredujem sporočilo, ki ga je objavil ZRS VHF Manager na SLOVHF . To soboto in nedeljo ( 5/6 julij) bo eno izmed najbolj množičnih VHF & up tekmovanj,ki ga nekateri še poznamo kot Tesla memorial. Vreme bo po napovedih ugodno mogoče tudi za kakšen sporadik saj je bilo zadnje dni
v juniju kar nekaj sporadikov v poznih popoldanskih urah


lp/73 S53V


Približuje se vikend v katerem poteka julijsko VHF/UHF/SHF tekmovanje. Že iz imena se da razbrati, da tekmovanje poteka na vseh VHF/UHF/SHF frekvenčnih pasovih in to je zadnje tekmovanje v koledarskem letu, ki se odvija na vseh frekvenčnih pasovih hkrati.

Tokrat se bom vzdržal glede vremenske napovedi, nenazadnje "mikrovalovcem" ustrezajo nevihtni oblaki, drugim pa malce bolj stabilno vreme.

Vsem tekmovalcem želim čim več dolgih zvez, zvezo s kakšno novo državo ali pa vsaj nov lokator. Ob tem pa nimam v mislih samo tistih, ki si za tekmovanje vzamejo najmanj 24 ur prostega časa, ampak tudi tiste, ki nimajo toliko prostega časa in vzpostavijo le manjše število zvez. Vsaka zveza je dogodek zase, vsak dnevnik oddan po tekmovanju je pomemben pri obdelavi tekmovalnih rezultatov.

GL de

Miha, S51FB

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC + 1 ura
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/