Robot je še butast pa ne zna predvidevati vseh možnih variacij.
Kategorija mora biti točno taka kot je predvidena, sicer zavrne log.
73
Moderator: s55o
s52aa napisal/-a:Robot je še butast pa ne zna predvidevati vseh možnih variacij.
Kategorija mora biti točno taka kot je predvidena, sicer zavrne log.
73
s57ad napisal/-a:Jaz sem v EditPadPro editorju (pri popravljanju kategorije v slovenščino) uporabil Windows 1250: Central European kodiranje, pri ostalih kodiranjih robot ni videl črke Č in je dnevnik zavračal...
s57x napisal/-a:Ni čisto prava rubrika, morda pa bo vendar kdo od kompetentnih to prebral: delal sem v SOTA "stilu" in je tudi log le papirnat. Ali velja tudi tak?
s57x napisal/-a:No, v SOTA bazo gre malo podatkov, tisti izdelek je neuporaben. Bom pa poskušal toliko predelati, da bo za kategorijo Dnevnik za kontrolo zadostovalo. Na kateri naslov lahko pošljem dadoteko?
73 Jurij
S54X napisal/-a:Spet jaz...
Nekaterim dnevnikom ni vidno št.zvez in rezultat, pri pošiljanju dnevnika mi je računalnik "zamrznil".. kje je napaka?
s57ad napisal/-a:Rajko, tak dnevnik verjetno ni sprejet s strani robota, priporočam, da pošlješ še enkrat!
s57x napisal/-a:Ni čisto prava rubrika, morda pa bo vendar kdo od kompetentnih to prebral: delal sem v SOTA "stilu" in je tudi log le papirnat. Ali velja tudi tak?
s52aa napisal/-a:
Med tem sem že odpravil napako. Dnevnika, ki sta bila problematična sta sprejeta OK. Načeloma pa je res, da je potrebno dobiti odgovor in svoj dnevnik videti v seznamu sprejetih dnevnikov s preračunanim številom točk.
73
s57ad napisal/-a:Skušal sem naložiti S56C dnevnik, pa mi kljub temu, da sem uporabil kodno tabelo 1250 in/ali napravil copy & paste imena kategorije s KVP strani za nalaganje, dnevnik ves čas zavrača češ da vpisana kategorija ni pravilna.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost