AC Log Book Program by N3FJP

O radioamaterstvu v S5 in po svetu

Moderatorji: S57D, s55o

AC Log Book Program by N3FJP

OdgovorNapisal/-a S58F » 22 Maj 2003, 10:02

Živjo..

Najprej pozdrav vsem ki jih zanimajo log book programi.Pred nekaj dnevi sem naletel na AC log book program ki sem ga "skinil" iz Scottove web strani že nekaj tednov sem po različnih HAM forumih brskal ter izkal kak simpell log book program za vodenje zvez.
Na eHam.net sem naletel na Scottovo stran in njegov AClog "skinil :wink: " sem ga iz njegove strani ga preizkusil ter presenečeno ugotovil da je res "špica" zadeva :P ...enostaven in cenovno ugoden (19$ nekateri so preko 40$..celo v DOS-EQF log 58$)...AClog ima možnost tiskanja nalepklic za na QSL kartice ne potrebuje kake nastavitve deluje na 3X7cm.
Če koga zanima ga lahko dobi na www.n3fjp.com tam so vse potrebne informacije kako dobiti 5 mestni pasword ki ga potrebuješ za delovanje loga (demo deluje 45 dni)..Scott ima tudi ostale loge za conteste ter če želiš recimo samo za 10m band...itd
Priporočal bi ga vsem začetnikom ki hočejo uporabljati easy log book ki deluje v windovsih in ne v DOS..sam sem preskusil cirka 40 log programov (demo ali free were) ko sem naletel na AClog sem si ga pa kupil ker je res enostaven.Priporočam tudi Jankotov S58Q log2000 ki deluje tudi super samo malo težji je dokler se ga ne navadiš ima pa ogromno funkciji uklučno z CW ročko ki deluje ODLIČNO..
Upam da sem komu pomagal pri izbiri log book programa. :wink:

LP-Erik
Uporabniški avatar
S58F

Kraj: GOČE-VIPAVA

Vrni se na Radioamaterstvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost