Izpiti

O radioamaterstvu v S5 in po svetu

Moderatorji: S57D, s55o

Izpiti

OdgovorNapisal/-a Lee » 21 Maj 2003, 14:00

Pozdravljeni!

Želim opraviti radioamaterski izpit za III. stopnjo pa me zanima cena takšnega izpita in kdaj in kje bo organiziran v Pomurju.

LP
Lee

Re: Izpiti

OdgovorNapisal/-a S57BBA » 21 Maj 2003, 14:34

Lee napisal/-a:Pozdravljeni!

Želim opraviti radioamaterski izpit za III. stopnjo pa me zanima cena takšnega izpita in kdaj in kje bo organiziran v Pomurju.

LP

Živjo!

Razpisan izpitni rok je 17. junija 2003 in se bo opravljal predvidoma v Ljubljani, vendar bo takrat predvidoma že pričel veljati nov pravilnik o izpitih, po katerem pa ni več III. razreda; v tem primeru boš opravljal izpit za razred B. V pomurju (ali kjerkoli drugje) se izvajajo izpiti v primeru, da je kandidatov dovolj (samo za enega verjetno ne bodo izpeljali izpita drugje). Predalgam, da pošlješ e-pošto sekretarju ZRS (s59ar@hamradio.si), pa ti bo povedal, če je kakšen izpitni rok predviden tudi prej, ali je mogoče kje bližje tebi in ostale informacije. Cena opravljanja izpita je 6000/3000 SIT (50% popust za plačnike kotizacije ZRS). Z drugimi besedami, če opravljaš izpit preko radiokluba (če te radioklub prijavi na izpit), potem je 50% popusta.

LPB.
S57BBA
Moderator

Kraj: JN76FC

Re: Izpiti

OdgovorNapisal/-a S55WT » 21 Maj 2003, 15:49

Pozdravljen,

pošlji mi sporočilo, pa bomo videli, kaka rešitev se bo našla. Mi imamo tudi dva možna kandidata za izpit, pa lahko organiziramo nekako skrašan tečaj za vse tri, ....
mail: janko.sauperl@email.si

73 de S55WT, Janko

http://www.radioklub-radenska.si/
Uporabniški avatar
S55WT

Kraj: Radenci JN86AP

Vrni se na Radioamaterstvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost