S50LEA
http://forum.hamradio.si/

Zemljišce
http://forum.hamradio.si/viewtopic.php?f=2&t=3860
Stran 1 od 1

Avtor:  S55WT [ 26 Maj 2006, 12:40 ]
Naslov prispevka:  Zemljišce

V našem radioklubu smo se odločili, da dokupimo nekaj zemljišča, ki meji na naše (okoliš Radenci) in je v lasti Republike Slovenije. Z zemljiščem pa razpolaga Sklad kmetijskih zemljišč. Samo zemljišče že vsa leta urejamo in uporabljamo mi, deklarirano je kot sadovnjak in jim je v interesu, da ga prodajo. Na žalost pa so se, po razprtijah v lanskem letu, začeli obnašati tržno in sicer tako tržno, da ocenijo vrednost zemljišča naše parcele (gradbena parcela) in hočejo za njihovo enako ceno. Menda se tržno obnašajo do vseh (Občine, društva, fizične osebe..), tako da javni interes in to, ne vpliva na odločitve.
Tu bi vprašal, če nam mogoče kdo lahko pomaga doseči ugodnejšo ceno, mogoče kako poznanstvo...
O zadevi bodo menda razpravljali nekje v začetku drugega meseca...

73, Janko

Avtor:  S53QD [ 29 Maj 2006, 10:53 ]
Naslov prispevka: 


Avtor:  S53QD [ 29 Maj 2006, 10:53 ]
Naslov prispevka: 

Ne gre za poznanstva. Spostavite stik z občinskimi svetniki (Petek...) in jim dokažite, da ponesete ime Radenci v svet. Po občinskem doloku ali sklepu župana je cena določena, ki pa se da spremeniti, če je le interes. Mislim, da bi se dalo urediti z malo volje na obeh straneh.

Dokaz za to je pristno sodelovanje z G. Radgono, kjer smo dobili prostore v OŠ G. Radgona in na srečo razumevanje podžupana.

Pa lep dan v Radence, Branko S53QD

Avtor:  S55WT [ 29 Maj 2006, 21:01 ]
Naslov prispevka: 

TNX za odgovor. Zadeva ni na občinski ravni, ampak na republiški, tako da mi naši svetniki lahko le primaknejo del sredstev, ki jih bomo dali dalje v republiški žep. Na srečo z njimi dobro sodelujemo in se stvari premikajo.
Bilo bi le lepo, če bi našel kakega botera v Ljubljani, ki bi imel tam moč vplivati na nakupno ceno. Vse ostalo je uštimano in postopek v teku, pa tudi zemljišče že kar nekaj časa praktično uporabljamo in urejamo.

73, Janko

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC + 1 ura
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/