Kupujem Yaesu FT 847, zato me zanima kakšno imate mnenje o postaji oz. vaše izkušnje, kako deluje na bandih.
Za vsako informacijo se vam zahvaljujem.
s56iua napisal/-a:V kateri trgovini v US of A kupujete (spletna trgovina) in kake varijante pošiljanja imajo?
s57wtt napisal/-a:Ognjen prepiši si vseeno sklic, ki je napisan v tisti temi.
Tako boš lahko ob prevzemu postaje kar povedal, kako naj carinijo (jaz sem moral šefa carine matrat, da je pol pogledal), ker so meni sprva 60 jurjev carine gor užgali
Tako da če ne bi vedel bi bil ob 60 jurjev, pol pa bi čakal kašne 6mesecev za povrnitev le tega in bi plačal stroške carinske pritožbe...
lp
S53QD napisal/-a:Hvala Sandi za pojasnila. Postajo sem zasledil preko oglasov in se nahaja na Dunaju, cena pa je 1.000 E. Nima dodatnih Collins filtrov, ampak standardne.
Moram povedati, da sedaj nekaj let nisem deloval v radioamaterstvu, bolj pa se nagibam k nakupu Kenwooda TS 850, ali TS 2000, mogoče FT 920. Že nekaj časa iščem in odlašam, čaka pa me še veliko dela od postavitve anten....
Pa lep dan.
s57mha napisal/-a:s56iua napisal/-a:V kateri trgovini v US of A kupujete (spletna trgovina) in kake varijante pošiljanja imajo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost