Zdravo ! Kaj pomeni to SASE ? Upam da ni pre butasto vprašanje ? 
73 ! S59KM

).
 ).

.kar se pa tiče qsl managerjev pa raje nebi
 .kar se pa tiče qsl managerjev pa raje nebi  če biro za neko državo ne deluje mu rade volje pošljem na naslov svojo qsl kartico.glede ostalega sem pa že napisal.pa nenazadnje do sedaj sem dobil skoraj na vse poslane qsl-ke kontra pa čeprav jih nisem poslal kakor je navedeno na qrz.com
 če biro za neko državo ne deluje mu rade volje pošljem na naslov svojo qsl kartico.glede ostalega sem pa že napisal.pa nenazadnje do sedaj sem dobil skoraj na vse poslane qsl-ke kontra pa čeprav jih nisem poslal kakor je navedeno na qrz.com 

S51DX napisal/-a:Bandi so polni telegrafije, samo, če ne pritisneš knofa ON se je ne bo slišalo.

S57DX napisal/-a:Torej, ravno ta vikend je največje svetovno tekmovanje CQ WW DX CONTEST - CW. Pa si pojdite malo pogledat gnečo na bandih.... Še bolje pa bo, če jo tudi sami povzročate in naredite kakšno zvezo (namesto praznega govorjenja).
Pa brez zamere.
S57DX napisal/-a:Pa še glede telegrafije. Grozno dosti je že bilo o tem povedanega. In nimam namena nikomur soliti pamet. Ampak nikakor se ne morem strinjati, da je telegrafije čedalje manj. Enostavno se to lahko preveri na način, da se gre na band. O praznini na bandih, ki jo nekateri omenjate, jaz ne vem nič. Vsakič, ko grem na band, so bandi polni. In slišim, da ljudje kličejo. Torej so aktivnosti še vedno precej velike.
Pa brez zamere.
 . Ja, 250 Hz filter je v WW tekmovanju že ozek, še posebno za 7 MHz.  No, pravkar sem prišel s 7 MHz. Sem zgolj klical CQ, hitrost je bila mala, odziv pa približno na vsako 8. serijo klicev CQ, najnižji RST 579 (Anglija). Zame to pač ni odziv velike aktivnost.
. Ja, 250 Hz filter je v WW tekmovanju že ozek, še posebno za 7 MHz.  No, pravkar sem prišel s 7 MHz. Sem zgolj klical CQ, hitrost je bila mala, odziv pa približno na vsako 8. serijo klicev CQ, najnižji RST 579 (Anglija). Zame to pač ni odziv velike aktivnost.     

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost