Pozdravljen Erik,
Cena pošiljanja je odvisna od destinacije (v tvojem primeru po mojem zadošča, da navedeš Slovenija) ter velikosti in mase paketa. Priporočam ti, da enostavno izpolniš na njihovi spletni strani obrazec za naročanje in čez dan ali dva dobiš po e-pošti ponudbo z vsemi potrebnimi informacijami (kam, kako in koliko nakazati denarja). Ko nakažeš, grejo zadeve avtomatsko. "Postal code for destination" je v tvojem primeru poštna številka Ajdovščine.
Pred krakim sem naročil neposredno od WiMo 6m HB9 anteno. Moja antena je bila prevelika za navadno pošto (čeprav relativno lahka), zato so poslali po UPS, kar je v primerjavi z navadno pošto drago. Z Markusom imam zelo dobre izkušnje. Pri moji pošiljki so pri anteni manjkali neki vijaki in objemke, v četrtek sem se "pritožil", naslednji ponedeljek me je na pošti že čakala ekspresna pošiljka z manjkajočimi kosi.
In še namig. Ko gre za večje nakupe, se včasih splača počakati na naslednji HAM sejem v Friedrichshafnu (ali morda tudi Pordenonu?). Wimo ima na sejmu znatne popuste, enako ostale firme. Dva primera:
- Dimond V-2000 70/cm/2m/6m vertikalno kolinearno anteno, ki se jo v naših krajih in pri sosedih dobi za ca. 150 Euro, sem letos na sejmu kupil za 90 Euro (preverjeno originalna Diamond

).
- FM mobilni štiriband TRX FT-8900, ki stane recimo pri Teprimex v Gradcu 430 Euro, so na sejmu prodajali med 370 in 375 Euro.
LP, Sandi