S50LEA

Radioamaterski forum
Danes je 21 Jul 2018, 01:21

Vsi časi so UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 3 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: WinKeyer
OdgovorObjavljeno: 13 Jan 2010, 04:18 
Odsoten

Pridružen: 02 Nov 2003, 08:47
Prispevkov: 63
Kraj: Celje
Zanima me ali kdo uporablja WinKeyer (K1EL) v kombinaciji z WinTest ali SD (EI5DI) programoma.
V WinTest-u mi taster normalno tipka(ročka) nikakor ne morem naštimati tipkanje z Fx, odtipka mi samo prvi znak(črko) znaka.
Ko pritisnem CTRL+T, tune, taster normalno tjuna postajo, potem zopet samo prvo črko znaka.
V SD-ju dela samo ročka spomini Fx pa ne.
Winkeyer je sigurno OK, ker iz mojega programa vse deluje OK, tudi tipke Fx. Bliža se CQ WW 160M zato bi prosil za pomoč.
Vnaprej hvala.

LP
S58Q


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: WinKeyer
OdgovorObjavljeno: 13 Jan 2010, 07:29 
Odsoten

Pridružen: 11 Mar 2004, 14:41
Prispevkov: 109
Mogoče pa ti nagaja RFI?

lp

Sandi


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: WinKeyer
OdgovorObjavljeno: 13 Jan 2010, 10:59 
Odsoten

Pridružen: 02 Nov 2003, 08:47
Prispevkov: 63
Kraj: Celje
Sandi

Ne,ker se to dogaja tudi takrat ko ne oddajam. K3 ima opcijo izklopa TX-a pri testiranju.
Popolnoma je enako, če je TX oddaja ali ne.

Hvala za odgovor.

LP
S58Q


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 3 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group