S50LEA

Radioamaterski forum
Danes je 29 Maj 2020, 05:52

Vsi časi so UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 5 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: UCX LOG in CW
OdgovorObjavljeno: 26 Apr 2020, 20:42 
Odsoten

Pridružen: 06 Okt 2005, 07:28
Prispevkov: 180
Kraj: Slovenska Bistrica
Pravkar sem si namontiral UCX log, ki vsebuje precej manj znanih kontestov, med drugim tudi AGCW QRP-QRP party. Vse deluje, le CW tipkanje iz programa dela slabo, kar nekako jeclja in napačno tipka. Imam računalnik z Win10, na katerem N1MM in TR4W normalno tipkata, tale UCX pa noče... Kaj je krivo?

_________________
Rajko, S54X


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UCX LOG in CW
OdgovorObjavljeno: 27 Apr 2020, 11:55 
Odsoten

Pridružen: 04 Dec 2003, 08:06
Prispevkov: 468
Kraj: Ljubljana
Rajko ostani raje na N1MM+ kjer teh problemov nimaš. Tedensko ga obnavljajo in je zadaj ekipa.Ti manj znani kontesti so pa itak bolj "gasilske veselice" :D

lp/73 S53V

_________________
janez


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UCX LOG in CW
OdgovorObjavljeno: 28 Apr 2020, 18:23 
Odsoten

Pridružen: 06 Okt 2005, 07:28
Prispevkov: 180
Kraj: Slovenska Bistrica
Oj Janez, saj večino tekmovanj delam z N1MM, ampak tega prvomajskega pa mislim, da ga n1mm nima. Pa vseeno me zanima, kaj mu tu ne paše......bolj firbec, ker želim, da programi delajo

_________________
Rajko, S54X


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UCX LOG in CW
OdgovorObjavljeno: 28 Apr 2020, 19:05 
Odsoten

Pridružen: 15 Nov 2006, 13:12
Prispevkov: 79
Kraj: Vojsko - Mrzla Rupa
Rajko pozdravljen!
Uporabljam za tekmovanja le UCXLog. Nikoli nisem imel težav. Tudi Ben bi rekel tedensko posodablja.
Nastavitev tasterja na TRX je verjetno problem. Tam kjer imaš priključen PC taster, poizkusi nastaviti taster na TRX iz elektronskega načina na ročni!
73 de Brane - S57NL


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UCX LOG in CW
OdgovorObjavljeno: 28 Apr 2020, 19:42 
Odsoten

Pridružen: 04 Dec 2003, 08:06
Prispevkov: 468
Kraj: Ljubljana
S54X napisal/-a:
Oj Janez, saj večino tekmovanj delam z N1MM, ampak tega prvomajskega pa mislim, da ga n1mm nima. Pa vseeno me zanima, kaj mu tu ne paše......bolj firbec, ker želim, da programi delajo


Rajko poglej na N1MM pod UDC !

lp/73 S53V

_________________
janez


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 5 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group