S50LEA
http://forum.hamradio.si/

N1MM + Telnet spot filter
http://forum.hamradio.si/viewtopic.php?f=18&t=19254
Stran 1 od 1

Avtor:  s53v [ 27 Jul 2017, 13:25 ]
Naslov prispevka:  N1MM + Telnet spot filter

Hojla.

V IOTA contestu bom delal iz Krka v QRP kategoriji Assisted in bi rad filtriral spote,ki jih je običajno preveliko. Za grupiranje spotov
uporabljam WintelnetX skupaj z RBN, S50ARX in svoj CW Skimmer. Rad bi filtriral spote tako, da mi prihajajo spoti samo iz okolice npr : from S5, 9A, HA,OE, I

Ta filter mi nikakor ne dela vzame pa mi,če odkljukam EU in mi potem prihajajo spoti iz celotne EU.

Mi lahko kdo da nasvet kako to pravilno konfiguriram ?

lp/73

Priponke:
Telnet filter.JPG
Telnet filter.JPG [ 33.22 KiB | Videno 3318 krat ]

Avtor:  S57XX [ 28 Jul 2017, 12:48 ]
Naslov prispevka:  Re: N1MM + Telnet spot filter

Zdravo!

Si morda poizkusil med prefikse dati vejice? Vsaj tako je običajno v contest programih. Mogoče bo pomagalo.

Avtor:  s53v [ 28 Jul 2017, 15:38 ]
Naslov prispevka:  Re: N1MM + Telnet spot filter

S57XX napisal/-a:
Zdravo!

Si morda poizkusil med prefikse dati vejice? Vsaj tako je običajno v contest programih. Mogoče bo pomagalo.


Hojla Jure.

Tako z vejicami kot brez vejic mi ta opcija ne dela.

lp/73 S53v

Avtor:  s55o [ 28 Jul 2017, 22:05 ]
Naslov prispevka:  Re: N1MM + Telnet spot filter

Zdravo!5

Edini nacin da to deluje je, da vsak prefix posebej vtaknes v vrstico:
s51 s52 s53 s54 s55.....dl1 dl2 dl3 dl4 dr1 dr2 dr3.... med posameznimi prefiksi pa le presledek brez drugega.

druge poti samo z n1mm ni.

lp
bostjan

Avtor:  s53v [ 28 Jul 2017, 23:18 ]
Naslov prispevka:  Re: N1MM + Telnet spot filter

s55o napisal/-a:
Zdravo!5

Edini nacin da to deluje je, da vsak prefix posebej vtaknes v vrstico:
s51 s52 s53 s54 s55.....dl1 dl2 dl3 dl4 dr1 dr2 dr3.... med posameznimi prefiksi pa le presledek brez drugega.

druge poti samo z n1mm ni.

lp
bostjan


Ja Boštjan to pa deluje ampak je kar malo komplicirano napisati vse te prefikse.Ni logike,zakaj niso poenostavili samo z s5 dl dj.....
Hvala vseeno.Gl in IOTA de 9A8CV EU136

lp/73 S53V

Avtor:  s55o [ 29 Jul 2017, 23:07 ]
Naslov prispevka:  Re: N1MM + Telnet spot filter

Ja to tudi mene zanima, ker prefikse imajo itak že v programu, pač ni zgleda nobeden napisal kode za EU, za K pa obstaja.

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC + 1 ura
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/