S50LEA
http://forum.hamradio.si/

Problem z JT-65 HF
http://forum.hamradio.si/viewtopic.php?f=18&t=17143
Stran 1 od 1

Avtor:  s56izw [ 15 Jul 2015, 21:50 ]
Naslov prispevka:  Problem z JT-65 HF

Že dlje časa uporabljam omenjeni program in dosedaj je deloval b.p. Sedaj pa se mi je pojavil problem, da mi nikakor noče dekodirati sprejetega v črkovni zapis, čeprav vse ostalo deluje ok. Poskušal sem že vse. Namestil vse mogoče verzije, sam sem imel zadnjo a brez uspeha.... RX ter TX deluje le okno, kjer bi se moralo to izpisovati črkovno je zmeraj prazno . Ima , kdo kakšno idejo ?

P.S. v drugem programu namenjenem za jt-65 (wsjt) deluje vse ok. Ter prav tako psk 31 v digital master 780... dela b.p. se pravi digi vmesnik je ok ).

73 ter hvala !

Avtor:  s54mtb [ 16 Jul 2015, 07:38 ]
Naslov prispevka:  Re: Problem z JT-65 HF

Preveri nastavitev ure na PC. Jaz uporabljam dimension 4: http://www.thinkman.com/dimension4/default.htm

Avtor:  s56izw [ 16 Jul 2015, 17:20 ]
Naslov prispevka:  Re: Problem z JT-65 HF

Točno to je bilo krivo ! Ta program sem imel nameščen, zaganjal se je samodejno ob win. Zato nisem več posvečal pozornosti. Zakaj več ni bilo tako ??? .... Hvala ter 73 !

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC + 1 ura
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/