S50LEA

Radioamaterski forum
Danes je 23 Sep 2017, 13:59

Vsi časi so UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 3 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Problem z JT-65 HF
OdgovorObjavljeno: 15 Jul 2015, 21:50 
Odsoten

Pridružen: 25 Maj 2004, 11:46
Prispevkov: 287
Kraj: velenje
Že dlje časa uporabljam omenjeni program in dosedaj je deloval b.p. Sedaj pa se mi je pojavil problem, da mi nikakor noče dekodirati sprejetega v črkovni zapis, čeprav vse ostalo deluje ok. Poskušal sem že vse. Namestil vse mogoče verzije, sam sem imel zadnjo a brez uspeha.... RX ter TX deluje le okno, kjer bi se moralo to izpisovati črkovno je zmeraj prazno . Ima , kdo kakšno idejo ?

P.S. v drugem programu namenjenem za jt-65 (wsjt) deluje vse ok. Ter prav tako psk 31 v digital master 780... dela b.p. se pravi digi vmesnik je ok ).

73 ter hvala !


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Problem z JT-65 HF
OdgovorObjavljeno: 16 Jul 2015, 07:38 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 01 Apr 2014, 18:25
Prispevkov: 251
Kraj: JN75OT12LK Novo mesto
Preveri nastavitev ure na PC. Jaz uporabljam dimension 4: http://www.thinkman.com/dimension4/default.htm


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Problem z JT-65 HF
OdgovorObjavljeno: 16 Jul 2015, 17:20 
Odsoten

Pridružen: 25 Maj 2004, 11:46
Prispevkov: 287
Kraj: velenje
Točno to je bilo krivo ! Ta program sem imel nameščen, zaganjal se je samodejno ob win. Zato nisem več posvečal pozornosti. Zakaj več ni bilo tako ??? .... Hvala ter 73 !


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 3 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group