S50LEA

Radioamaterski forum
Danes je 30 Mar 2017, 05:43

Vsi časi so UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 77 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Re: UR5EQF Log
OdgovorObjavljeno: 21 Apr 2013, 21:01 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 12 Jul 2003, 19:00
Prispevkov: 42
Kraj: Budanje
Hvala Arpi za odgovor! Sem dobil ta chm filet in ga pretvoril v pdf........za silo bo!

Te kontaktiram na mail za kakšno besedo več!

73 Borut

_________________
ex. S57AP, YT3TT, RK YU3DMU, RK YU3DAP


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UR5EQF Log
OdgovorObjavljeno: 22 Apr 2013, 21:05 
Odsoten

Pridružen: 09 Jan 2002, 01:00
Prispevkov: 87
Kraj: SPODNJE KRASE
Hoj!
A se da ta pdf naložit kam, da bo dosegljiv večim interesentom :D ?

Lp Miro


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UR5EQF Log
OdgovorObjavljeno: 06 Maj 2013, 10:46 
Odsoten

Pridružen: 04 Dec 2003, 08:06
Prispevkov: 333
Kraj: Ljubljana
V zadnji številki Funkamateur 5/2013 je na strani 490 obširen članek Loggen und digimodes mit UR5EQF-Log-Freeware,ki ga je
objavil DL2NOH.

lp/73 S53V

_________________
janez


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UR5EQF Log
OdgovorObjavljeno: 06 Maj 2013, 11:29 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 01 Jan 2006, 11:01
Prispevkov: 1150
Kraj: Lendava
Hvala za informacijo, Janez ! Lepo ! Dokler tega Nemci ne objavijo, je zgleda ... :D
Digitalni modul je zame bolj tako..., sicer je pa super Log program. Za tiskanje QSl-k pa raje uporabljam BV7 (stvar navade). V izdelavi je tudi DDE z WSJT 6, 7 in 9, vendar še ne deluje. Je še v testni fazi.
DDE z WSJT-X pa deluje, vsaj prej je 100% delovalo. V zadnji verziji WSJT-X pa je Joe nekaj "zaštrikal", pa je treba oddani raport vnesti ročno, drugače vzame default vrednost.
Ko bo wsjt-x končan, bo tudi to urejeno. Grem iskati, kaj so to Nemci napisali, lepo se imejte... :D

_________________
73 de Arpi-S51AY , HSC#1267, CTC#2268, EPC#3826, FH#1448, DMC#2139, 30MDG#3904, BDM#0288, TRC#005SLO, NDG#0851, HPC#451, ERC#0989
http://www.qrz.com/db/S51AY


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UR5EQF Log
OdgovorObjavljeno: 01 Nov 2015, 11:43 
Odsoten

Pridružen: 02 Sep 2004, 21:04
Prispevkov: 326
Kraj: Hotavlje JN76BC
Za vse, ki uporabljate UR5EQF log si lahko na spodnjem linku poiščete vse posodobitve ali na novo naložite log.
Zadnji Update 31.05.2015 je potrebno narediti na vse obstoječe loge saj so spremenjeni linki za avto posodobitve loga in vseh ostalih podatkovnih baz.
Jaz sem moral na log predhodno naložiti še posodobitve v3.31-60d , e , f in na koncu Update 3.31-60h, šele na to je log deloval tako kot je potrebno.
Sedaj deluje UFB tudi na novejših Win programih in še vedno je zastonj log program.

http://ur5eqf.ru/download/ur5eqf_log

73 de Zvone


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UR5EQF Log
OdgovorObjavljeno: 22 Dec 2015, 21:33 
Odsoten

Pridružen: 06 Okt 2005, 07:28
Prispevkov: 160
Kraj: Slovenska Bistrica
Verzija 3.31.61 je na razpolago na spodnjem naslovu:

http://ur5eqf.ru/download/ur5eqf_log

_________________
Rajko, S54X


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UR5EQF Log
OdgovorObjavljeno: 13 Jan 2016, 08:38 
Odsoten

Pridružen: 07 Jul 2015, 12:53
Prispevkov: 5
HAJ, eno vprašanje, ali je imel kdo težave z programom, kajti meni je včeraj nehal delovati! Se pravi program se odprem vendar obstoji - zmrzne, tako da ostane samo tisti plavi logotip UR5EQF in nič več. računalnik sicer deluje normalno vendar program se ne odzove več, tako da moraš zagnat upravitelj opravila in ga tako končati. Poizkušal sem že z deinstalacijo programa in na novo naložit, pa vendar ne gre.

Hvala za pomoč - S57PKT

_________________
73, Tomaž S57PKT


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UR5EQF Log
OdgovorObjavljeno: 13 Jan 2016, 20:03 
Odsoten

Pridružen: 20 Apr 2003, 18:18
Prispevkov: 35
Kraj: Galicija p. Žalcu
Pozdrav
Jaz sem ga zadnjič posodobil in mi dela brez napake ! Sicer pa ko brišeš programe, je fino počistiti tudi register in vse sledi programa, ker sicer ob ponovni namestitvi vseeno zadeva ne špila ! Prej bi rekel, da ni problem v tem programu, ampak poglej malo požarni zid in protivirusnik. Včasih ob posodobitvah kaj zaštrikajo in je možno da določene stvari ne delajo kot prej.

73, Jani S51TK


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UR5EQF Log
OdgovorObjavljeno: 13 Jan 2016, 20:27 
Odsoten

Pridružen: 07 Jul 2015, 12:53
Prispevkov: 5
Ja zanimivo se dogaja, naredil uninstall, zagnal antivirusni program (nič ni našdel), očistil registre z ccleaner ??, izklopil požarni zid, pa še vedno se ne instalira??
Pride pa do CREAT NEW LOG in potem program zmrzne, računalnik pa deluje normalno, se pravi obesi se program in ne PC.
73, Tomaž S57PKT

_________________
73, Tomaž S57PKT


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UR5EQF Log
OdgovorObjavljeno: 13 Jan 2016, 21:33 
Odsoten

Pridružen: 20 Apr 2003, 18:18
Prispevkov: 35
Kraj: Galicija p. Žalcu
Jaz za kompletno brisanje programov uporabljam Revo Unninstaller. Super zadeva ! CCl je sicer v redu , vendar ne najde vsega ! Navaden uninstaller v programu ne pobriše vseh sledi ! Poglej pa tudi v dnevnik dogodkov, kaj boš tam našel. Če nisi, pa si snemi še zadnjo različico programa. Ampak bi rekel, da je štos v tem, da se res komplet pobriše , preden na novo instaliraš. Sem že doživel pri nekaterih drugih programih !

Lp, Jani, S51TK


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UR5EQF Log
OdgovorObjavljeno: 14 Jan 2016, 08:21 
Odsoten

Pridružen: 07 Jul 2015, 12:53
Prispevkov: 5
Jani hvala, moram dobit ta Revo Uninstaller, pa bom poizkusil še s tem pa da vidimo kaj bo, res čudno se je zgodilo, samo ob restartu PCja ni več deloval.

Hvala za napotke, javim kako in kaj.

73, Tomaž - S57PKT

_________________
73, Tomaž S57PKT


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UR5EQF Log
OdgovorObjavljeno: 14 Jan 2016, 09:55 
Odsoten

Pridružen: 26 Feb 2003, 14:07
Prispevkov: 64
Kraj: Ravne na Koroškem
Tomaž, ali so se ti kakšni "updati" namestili? Probaj vrnit PC na kakšno starejšo obnovitveno točko.
lp, Ivan

_________________
'73 de S52EI, Ivan


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UR5EQF Log
OdgovorObjavljeno: 14 Jan 2016, 11:26 
Odsoten

Pridružen: 07 Jul 2015, 12:53
Prispevkov: 5
Ja Ivan, ne vem, mogoče pa, bom poizkušal tudi to narediti , sicer pa uporabljam WIN 10. Hvala za idejo

73 Tomaž S57PKT

_________________
73, Tomaž S57PKT


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UR5EQF Log
OdgovorObjavljeno: 14 Jan 2016, 13:59 
Odsoten
Tečni Moderator
Uporabniški avatar

Pridružen: 11 Mar 2004, 14:42
Prispevkov: 2221
Kraj: jn76gh
z zadnjimi updati imajo probleme.tudi uporabniki n1mm...mogoce je res to kaj povezano.
lp
bostjan

_________________
Ex.S56WTT,S57WTT; All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: UR5EQF Log
OdgovorObjavljeno: 14 Jan 2016, 18:21 
Odsoten

Pridružen: 07 Jul 2015, 12:53
Prispevkov: 5
Ja točno to, to je težava upgradi, dal na prejšnjo obnovitveno točko, pa deluje vse OK. Hvala za vse ideje, se še priporočam, če še bojo težave. HVALA

73, Tomaž S57PKT

_________________
73, Tomaž S57PKT


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 77 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Vsi časi so UTC + 1 ura


Kdo je na strani

Po forumu brska: Yahoo [Bot] in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group