S50LEA

Radioamaterski forum
Danes je 16 Okt 2017, 23:05

Vsi časi so UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 6 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: N1MM + Telnet spot filter
OdgovorObjavljeno: 27 Jul 2017, 13:25 
Odsoten

Pridružen: 04 Dec 2003, 08:06
Prispevkov: 356
Kraj: Ljubljana
Hojla.

V IOTA contestu bom delal iz Krka v QRP kategoriji Assisted in bi rad filtriral spote,ki jih je običajno preveliko. Za grupiranje spotov
uporabljam WintelnetX skupaj z RBN, S50ARX in svoj CW Skimmer. Rad bi filtriral spote tako, da mi prihajajo spoti samo iz okolice npr : from S5, 9A, HA,OE, I

Ta filter mi nikakor ne dela vzame pa mi,če odkljukam EU in mi potem prihajajo spoti iz celotne EU.

Mi lahko kdo da nasvet kako to pravilno konfiguriram ?

lp/73


Priponke:
Telnet filter.JPG
Telnet filter.JPG [ 33.22 KiB | Videno 929 krat ]

_________________
janez
Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: N1MM + Telnet spot filter
OdgovorObjavljeno: 28 Jul 2017, 12:48 
Odsoten

Pridružen: 28 Feb 2002, 01:00
Prispevkov: 656
Kraj: Škofja Loka
Zdravo!

Si morda poizkusil med prefikse dati vejice? Vsaj tako je običajno v contest programih. Mogoče bo pomagalo.

_________________
LP Jure


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: N1MM + Telnet spot filter
OdgovorObjavljeno: 28 Jul 2017, 15:38 
Odsoten

Pridružen: 04 Dec 2003, 08:06
Prispevkov: 356
Kraj: Ljubljana
S57XX napisal/-a:
Zdravo!

Si morda poizkusil med prefikse dati vejice? Vsaj tako je običajno v contest programih. Mogoče bo pomagalo.


Hojla Jure.

Tako z vejicami kot brez vejic mi ta opcija ne dela.

lp/73 S53v

_________________
janez


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: N1MM + Telnet spot filter
OdgovorObjavljeno: 28 Jul 2017, 22:05 
Odsoten
Tečni Moderator
Uporabniški avatar

Pridružen: 11 Mar 2004, 14:42
Prispevkov: 2259
Kraj: jn76gh
Zdravo!5

Edini nacin da to deluje je, da vsak prefix posebej vtaknes v vrstico:
s51 s52 s53 s54 s55.....dl1 dl2 dl3 dl4 dr1 dr2 dr3.... med posameznimi prefiksi pa le presledek brez drugega.

druge poti samo z n1mm ni.

lp
bostjan

_________________
Ex.S56WTT,S57WTT; All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: N1MM + Telnet spot filter
OdgovorObjavljeno: 28 Jul 2017, 23:18 
Odsoten

Pridružen: 04 Dec 2003, 08:06
Prispevkov: 356
Kraj: Ljubljana
s55o napisal/-a:
Zdravo!5

Edini nacin da to deluje je, da vsak prefix posebej vtaknes v vrstico:
s51 s52 s53 s54 s55.....dl1 dl2 dl3 dl4 dr1 dr2 dr3.... med posameznimi prefiksi pa le presledek brez drugega.

druge poti samo z n1mm ni.

lp
bostjan


Ja Boštjan to pa deluje ampak je kar malo komplicirano napisati vse te prefikse.Ni logike,zakaj niso poenostavili samo z s5 dl dj.....
Hvala vseeno.Gl in IOTA de 9A8CV EU136

lp/73 S53V

_________________
janez


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: N1MM + Telnet spot filter
OdgovorObjavljeno: 29 Jul 2017, 23:07 
Odsoten
Tečni Moderator
Uporabniški avatar

Pridružen: 11 Mar 2004, 14:42
Prispevkov: 2259
Kraj: jn76gh
Ja to tudi mene zanima, ker prefikse imajo itak že v programu, pač ni zgleda nobeden napisal kode za EU, za K pa obstaja.

_________________
Ex.S56WTT,S57WTT; All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 6 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group