Živjo Ivan!
Med prazniki sem posortiral vse sestavne male dele in jih označil z oznakami iz kosovnice (uporabil sem kar majhne PVC vrečke za sendviče in računalniške nalepke na traku). Z velikim veseljem sem ugotovil,da nič ne manjka (nekaj vijakov in matic je celo rezervnih), čeprav na začetku ob odprtju škatle ni dobro kazalo, kajti strgala se je prav vrečka z vijaki, podložkami in maticami, tako da se je nekaj kosov med transportom prosto sprehajalo po škatli.
Za danes sem imel v načrtu nakup pocinkane vodovodne cevi, ker v navodilih strogo odsvetujejo uporabo aluminijastega droga. Prav tako pa sem imel namen danes sestaviti anteno, vendar sem zbolel

in vse je padlo v vodo. Vreme je kot naročeno za tak podvig in res mi je žal, da se je tako obrnilo. Že pred dobrim mesecem sem imel nekakšno virusno okužbo, sedaj pa se je ponovila, zaenkrat v blažji obliki. Nekako spominja na gripo, vse me boli. Upam, da ni "ptičja"

. Računam, da se bom pozdravil do ponedeljka. Veselo pijem Lekadol in upam na najboljše.
Računam še na kakšen dan lepega vremena med vikendi in upam, da mi bo anteno uspelo postaviti pred koncem meseca, kajti od 22. bom zelo zaseden v službi.
Ko bo antena stala, se pa vsekakor še kaj oglasim in pokomentiram sestavljanje in delo z novo anteno.
73, Miloš S57D
p.s.
dodano 10.11.2005:
Da se bom pozdravil do ponedeljka, so bile le moje pobožne želje

. Namesto tega je bilo slabše in moral sem k zdravniku

, ki je ugotovil da imam pljučnico

. Tako antena ne bo postavljena do konca meseca, december je pa tudi vprašljiv. Vse tako izgleda, da bom lahko anteno postavil šele drugo leto, verjetno spomladi

.