S50LEA
http://forum.hamradio.si/

Pomoč v Ui-view32
http://forum.hamradio.si/viewtopic.php?f=15&t=10273
Stran 1 od 1

Avtor:  S56VGL [ 06 Nov 2010, 09:17 ]
Naslov prispevka:  Pomoč v Ui-view32

Pozdravljeni.

Na novo sem naložil na drug računalnik program,sedaj pa ne vem katero številko morem dodati poleg znaka za hišo,S56VGL-? in kam moram naložiti s5 mapo,da jo izberem v mapi,naložil sem vse s5 mape v maps,pa mi zadeva ne deluje.
Že vnaprej hvala

Avtor:  s56g [ 06 Nov 2010, 15:54 ]
Naslov prispevka:  Re: Pomoč v Ui-view32

Hoj, Luka

Za "hišo" ti ni potrebno dati posebne številke :) ... lahko je kar tvoj pozivni znak brez posebnega SSID (to je tisti "minus številka").

Zemljevide Ui-View pobira iz mape MAPS ; poskusi osvežiti seznam preko menuja Map->Refresh maps .

73 de tom*/s56g

Avtor:  S56VGL [ 06 Nov 2010, 16:54 ]
Naslov prispevka:  Re: Pomoč v Ui-view32

Pozdravljen,kopiral sem vse s5 mape v Maps,pa zadeva ne deluje niti ko osvežim mape.Ko grem v ui-view32 na map,load map,mi ponudi tele opcije:Boston,Colorado,Europe in ostale,naše pa ni videt.

Avtor:  s56g [ 06 Nov 2010, 22:21 ]
Naslov prispevka:  Re: Pomoč v Ui-view32

Hoj, Luka,

pod katerim operacijskim sistemom pa ga poganjaš? Windows 7 ?

Se pri zagonu programa pojavi kakšna napaka? ... ni razlogov, da bi ne prebral zemljevidov :(

73 de tom*/s56g

Avtor:  s57c [ 08 Nov 2010, 09:49 ]
Naslov prispevka:  Re: Pomoč v Ui-view32

Živijo!
Si prekopiral tudi pripadajoče *.inf datoteke? Si res prekopiral v mapo kjer so ostale omenjene mape(Boston,Colorado,Europe... )?
73! Branko

Avtor:  S56VGL [ 08 Dec 2010, 15:02 ]
Naslov prispevka:  Re: Pomoč v Ui-view32

Pozdrav vsem.
Vso mapo s5-map sem skopiral v ui-view/maps/ z info datotekami.Zadeva ne deluje nikakor,se tudi osvežil mape,pa nič.
Uporabljam namreč verzijo V2.39,tudi,če vse v direktoriju maps izbrišem,mi še zmeri ponudi te mape:Boston,Colorado,Europe,Great Britain,South east linc.,The Usa,Usa and Canada,ko kliknem,pač ne dela tudi to,ker ni nič v mapi.

Pregledal sem tudi ui-view datoteko inf,pa ne vem kje tiči zajec.

Lep pozdrav

Avtor:  S56FEB [ 08 Dec 2010, 15:19 ]
Naslov prispevka:  Re: Pomoč v Ui-view32

Jaz sem jih kopiral v S5 mapo in imam naslednjo nastavitev:
EXTRA_MAP_PATH=C:\Programske datoteke\Peak Systems\UI-View32\MAPS\S5

Avtor:  s57c [ 08 Dec 2010, 19:27 ]
Naslov prispevka:  Re: Pomoč v Ui-view32

S56VGL napisal/-a:
Pozdrav vsem.
Vso mapo s5-map sem skopiral v ui-view/maps/ z info datotekami.Zadeva ne deluje nikakor,se tudi osvežil mape,pa nič.
Uporabljam namreč verzijo V2.39,tudi,če vse v direktoriju maps izbrišem,mi še zmeri ponudi te mape:Boston,Colorado,Europe,Great Britain,South east linc.,The Usa,Usa and Canada,ko kliknem,pač ne dela tudi to,ker ni nič v mapi.

Pregledal sem tudi ui-view datoteko inf,pa ne vem kje tiči zajec.

Lep pozdrav

Sem namestil še 16 bitno verzijo 2.39(ki praviš, da jo uporabljaš). V tem programu ne najdem možnosti osvežitve pri mapah, vendar mi je ob ponovnem zagonu programa našel dodane mape. Uporabljam WIN XP. Predvidevam, da ne uporabljaš win3.11, zato bi bi bilo smiselno, da uporabiš 32 bitno verzijo programa V2.03, ki jo najdeš na http://www.apritch.myby.co.uk/g4ide/32full203.exe
Morda boš imel z njo več sreče in še nekaj novih funkcij boš pridobil.....
73! Branko

Avtor:  S56VGL [ 08 Dec 2010, 20:36 ]
Naslov prispevka:  Re: Pomoč v Ui-view32

s57c napisal/-a:
S56VGL napisal/-a:
Pozdrav vsem.
Vso mapo s5-map sem skopiral v ui-view/maps/ z info datotekami.Zadeva ne deluje nikakor,se tudi osvežil mape,pa nič.
Uporabljam namreč verzijo V2.39,tudi,če vse v direktoriju maps izbrišem,mi še zmeri ponudi te mape:Boston,Colorado,Europe,Great Britain,South east linc.,The Usa,Usa and Canada,ko kliknem,pač ne dela tudi to,ker ni nič v mapi.

Pregledal sem tudi ui-view datoteko inf,pa ne vem kje tiči zajec.

Lep pozdrav

Sem namestil še 16 bitno verzijo 2.39(ki praviš, da jo uporabljaš). V tem programu ne najdem možnosti osvežitve pri mapah, vendar mi je ob ponovnem zagonu programa našel dodane mape. Uporabljam WIN XP. Predvidevam, da ne uporabljaš win3.11, zato bi bi bilo smiselno, da uporabiš 32 bitno verzijo programa V2.03, ki jo najdeš na http://www.apritch.myby.co.uk/g4ide/32full203.exe
Morda boš imel z njo več sreče in še nekaj novih funkcij boš pridobil.....
73! Branko


Branko,sem naložil to verzijo,ki si jo podal in zadeva dela.
Hvala obema za pomoč.

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC + 1 ura
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/