S50LEA
http://forum.hamradio.si/

TIM bo 60
http://forum.hamradio.si/viewtopic.php?f=13&t=23247
Stran 1 od 1

Avtor:  s55mx [ 25 Jun 2022, 17:46 ]
Naslov prispevka:  TIM bo 60

Objavljam na prošnjo urednika revije:

a) -----------------------

Priloga:
TIM60_ne_spreglejte_.jpg [127.79 KiB]
Še ni prenešeno


Septembra letos bo minilo natančno 60 let od izida prve številke Tima. Ker bi radi na prav poseben način obeležiti ta častitljivi jubilej, prosimo, da naj se nam do 15. avgusta po telefonu, elektronski pošti ali osebno javijo naročniki s čim daljšim stažem, imetniki kar najbolj popolne zbirke Timov ter upokojeni mentorji in učitelji, ki so si pri svojem delu pomagali s to revijo, veseli pa bomo tudi fotografije najstarejšega izdelka, narejenega po načrtih iz Tima.
-----------------------

b) ----------------------

NAGRADNI NATEČAJ Iskra ERO


Pogoji za sodelovanje

Nagradnega natečaja se lahko udeležijo posamezniki, klubi, krožki in šolske skupine, za vse pa veljajo enaka pravila. Gradivo, ki ga bomo zbirali na e-poštnem naslovu revija.tim@zotks.si, mora vsebovati podatke o avtorju oziroma skupini, vsaj dve čim bolj kakovostni fotografiji končanega izdelka, nekaj posnetkov posameznih faz gradnje, delavniško risbo izdelka z merami in kratek opis izdelave.

Tema

Na natečaju je mogoče sodelovati z uporabnimi izdelki, igračami, okrasnimi predmeti ipd. iz lesa, umetnih mas in kovin, ki so bili narejeni s pomočjo električnega orodja katerega koli proizvajalca. Zaželeni so projekti po svojih zamislih, lahko pa gre tudi za dopolnitve, izboljšave in preoblikovanje projektov, objavljenih v Timu.

Nagrade(glej priponko)
Priloga:
TIM 5 - Uvodnik + Razpis Iskra ERO.pdf [129.63 KiB]
Prenešeno 92 krat


Natečaj bo trajal od 1. januarja do 1. septembra 2022, nagrajence pa bomo predstavili v oktobrski številki Tima.

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC + 1 ura
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/