Link:
http://www.lyra-optics.si/gumbi/temp/ ? Upam, da vam kaj pomaga tole, ker bi tudi sam rad čimprej videl test na internetu da se testiram

Lp, Grega
S56WBV napisal/-a: Zaradi moje nove pridobitve z imenom Maša, bo danes on tudi predaval.
GregaAntlej napisal/-a:tako, tečaj za nami, izpit za nami, in se morem pohvalit da sem ga uspešno opravilin sem celi vesel
Morem se zahvalit obema organizatorjema za odlično pripravljen tečaj, za gradivo ki je bilo narejeno za nas ter za spletni generator testov.
res odlično pripravljeno vse!!!
sedaj me pa zanima naslednje...
ker sem neučakan, in da začnem čimprej delat z mojo ft-51r ki me že čaka par tednov samo na sprejemume zanima kakšen je način plačila dovoljenja?jaz pošljem prošnjo na apek, to mi je jasno, ne vem pa kako plačat teh 10€.
PS:za to sprašujem ker so na tečaju nekako rekli da bi imeli en termin kjer bi se vse pogovorili, ampak jaz kot jaz pač neučakan in bi rad to čimprej
lp, grega
GregaAntlej napisal/-a:ker sem neučakan, in da začnem čimprej delat z mojo ft-51r ki me že čaka par tednov samo na sprejemume zanima kakšen je način plačila dovoljenja?jaz pošljem prošnjo na apek, to mi je jasno, ne vem pa kako plačat teh 10€.
PS:za to sprašujem ker so na tečaju nekako rekli da bi imeli en termin kjer bi se vse pogovorili, ampak jaz kot jaz pač neučakan in bi rad to čimprej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov