S51AY napisal/-a:
S51D napisal/-a:
no tako ... AFSK

sem mislil, da je kje kar še nisem poskusil... ALC... bomo videli kako bo ALC pru UA,UX pa še kakšnih sig.

upajmo, da bo vse ok...da bo bug odpravljen in da ne bo potrebno računat, tako kot bo to počel Arpi...hi hi... će se ti da, mi pošlji makroje za n1mm, da vidim kako imaš setirano...
lahko na mail...
tnx
Aljo !
Simon, spet si površno čital. Nič ne bom računal, za to je tista dll datoteka. Tam je definirano točkovanje, prikaz statistike, itd. Samo, dokler je nisem našel, sem res mislil da bom moral "na roko"
Kako se časi spreminjajo... Nekoč so rekli "monofaznemu" PSK kar telegrafija, enofaznemu PSK125 pa QRQ CW. Evo, dodali so
še en (ali še 3) fazno premaknjeni signal, pa so vse skupaj na glavo obrnili. Trezen več tega ne moreš sprejemati, potem pa imamo samo komplikacije z računalniki in programi...

sem videl potem, ko sem ze poslal

no super mixer že ima dll upam, da bo tudi n1mm nared do tekmovanja...
super razlaga glede faznih premikov, a jaz sem imel še nekaj drugega v mislih...hi ....
če delaš z "eno fazo" (solo RTX)potem rabiš večkrat ponovit, temu daljši text za macro, z več ponavljanji, če pa ima "dvofazno" ali celo "trifazno" pa so texti krajši