S50LEA

Radioamaterski forum
Danes je 25 Maj 2019, 20:55

Vsi časi so UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 19 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 18 Feb 2006, 15:01 
Odsoten

Pridružen: 30 Nov 2003, 14:54
Prispevkov: 41
Kraj: Vipava, JN65XU
Živjo!
Sam za info: iz mojih izkušenj Norton zelo obremeni in upočasni sistem. Lahko da nima zadeva nič s tem, vendar dejstvo je da Norton sproti spremlja povezavo na net. Lahko da se zadeva bode ( po naklučju ) s kakšnimi drugimi nastavitvami, programčki... Vsekakor priporočam namestitev kakega drugega softvera... Npr. Trendmicro internet security je dober in poceni... cca 6k SIT za 1 mašino... ali pa AVG, ki je free... (pa to ni mišljeno kot reklama... 8) )

Nisem glih rešil težave, pa vendar... veliko uspeha...

ps. včasih je pri računalnikih najbolje da zadeva crkne, imaš potem manj problemov z rešitvijo...

73 de Janez

_________________
Član Radio kluba Ajdovščina (S53AAN, S53UAN, S53N) WEB: http://lea.hamradio.si/~s53aan/


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Apr 2006, 08:17 
Odsoten

Pridružen: 24 Maj 2001, 01:00
Prispevkov: 8
Hoj ...

Sicer je zadeva že mimo, lahko pa ti napišem še tole. Kolega je imel tudi probleme z računalnikom ... vsakič, ko se je priklopil na internet je računalnik prenehal delovatii. Programi so "zamrznili" in stvar ni delovala ... no vseh podrobnosti ne vem ... vendar končna ugotovitev je bila napaka na disku, ki pa se je ni dalo odstraniti in odkriti z "navadnim" pregledom diska temveč je informacijo o napaki dobil, ko mu je eden od programov za izdelavo "image" vsebine diska pojamral, da je napaka na disku ... od tu dalje , je po "popravljanju" napake deloval računalnik tako kot je treba ...

Toliko, o tem, če se da uporabit v tvojem primeru ...

73 de S52LO


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Apr 2006, 17:29 
Odsoten

Pridružen: 03 Jul 2001, 01:00
Prispevkov: 700
Kraj: JN66SI
Pozdrav,

Ali morda veš, kateri program je kolega uporabil za image? Tudi sam sem že razmišljal da bi naredil kompleten image sistema, potem ko je postavljen in nastavljen kot sem si zamislil.

Na onem PC je sedaj mir, nisem pa nikoli več instaliral PPPoE ADSL dostopa do Interneta temveč raje nabavil hišni usmerjevalnik :).

LP, Sandi


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Apr 2006, 18:18 
Odsoten

Pridružen: 22 Dec 2002, 21:17
Prispevkov: 96
Kraj: Grosuplje
Ali morda veš, kateri program je kolega uporabil za image?

*** Jaz uporabljam NORTON GHOST

Na onem PC je sedaj mir, nisem pa nikoli več instaliral PPPoE ADSL dostopa do Interneta temveč raje nabavil hišni usmerjevalnik :).

*** Dobra odločitev!

_________________
73, Samo
SKYPE callto://s54u_samo/
http://s54u.blogspot.com/


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 19 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Vsi časi so UTC + 1 ura


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group