S50LEA
http://forum.hamradio.si/

Brontozaver zaplava v digitalne vode
http://forum.hamradio.si/viewtopic.php?f=12&t=15318
Stran 2 od 2

Avtor:  s55m [ 13 Apr 2014, 10:15 ]
Naslov prispevka:  Re: Brontozaver zaplava v digitalne vode

Če se ne motim RFT :)

Avtor:  s57mss [ 13 Apr 2014, 22:09 ]
Naslov prispevka:  Re: Brontozaver zaplava v digitalne vode

Da,, tako je! Starost me daje, pa sem zamešal črke. Čas beži, moj spomin pa ni več čisto svež, ampak tole napako upam, da mi boste oprostili. Veliko dobrih zvez! Srečko.

Avtor:  s55m [ 14 Apr 2014, 19:58 ]
Naslov prispevka:  Re: Brontozaver zaplava v digitalne vode

Sem imel v JNA toliko krat umazane roke od njega, da ga ne pozabim do smrti. Nič hudega, se zgodi.... :)

Avtor:  S51KW [ 15 Apr 2014, 06:56 ]
Naslov prispevka:  Re: Brontozaver zaplava v digitalne vode

Srečko kaj pomeni nabava nove opreme, to kaj si poskušal uporabiti je dovolj za normalno delo v digi modu,razen če bi želel nekaj več.Upam da te začetne težave niso omajale v poskusu tega načina radioamaterskega udejstvovanja.Pozdrav od tudi osivelega brontosa :) :)

Avtor:  s57mss [ 16 Apr 2014, 21:33 ]
Naslov prispevka:  Re: Brontozaver zaplava v digitalne vode

Pozdrav vsem na forumu! Kot vidite, sem stvari hotel priti do dna in sem se danes oglasil pri Mirotu S58T in v njegovem labaratoriju mi je stestiral postajo. Postaja BP, na njegovi opremi špila kot grom. Mirotu še enkrat hvala za prijaznost in da si je vzel čas in me rešil dileme, da je kaj narobe z postajo.
Ne, puške ne bom vrgel v koruzo, sem pa vzel v roke spajkalnik in že nataja "home made" vmesnik preko RS232 porta.
Res, da je to en korak nazaj, toda tale USB kombinacija pri meni ni zašpilala in se s tole stvarco SB-2000 ne mislim več ukvarjati, zaenkrat do naslednje zime ne. Hvala še enkrat vsem, ki ste mi pomagali z nasveti, sedaj pa res zaključujem to temo, da ne smetimo dragocenega prostora na strežniku. Srečko.

Avtor:  s51un [ 17 Dec 2014, 10:05 ]
Naslov prispevka:  Re: Brontozaver zaplava v digitalne vode

Verjetni ti zadeva ne deluje, ker uporabljaš starejšo verzijo Windows. Na nadzorni plošči moraš vklopi "združljivostni način", oziroma gonilniki niso certificirani in je potrebno naložit še dodaten program, ki omogoči delovanje "necertificiranih" windows gonilnikov "Driver ready".

Stran 2 od 2 Vsi časi so UTC + 1 ura
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/