S50LEA

Radioamaterski forum
Danes je 23 Jul 2017, 15:52

Vsi časi so UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: 01 Nov 2011, 10:09 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 19 Nov 2007, 08:50
Prispevkov: 185
Kraj: Cirkulane
Zdravo,
slučajno ima ali je imel kdo podoben problem pri Yaesu FT 897. Fukcija PROC se da izključiti samo na AM, SSB pri nastavitvi DIG pa ne.
Problem ki se pojavi: veliko stranskih signalov (kot črtna koda, samo stranski so slabši, pa jih z nastavitvami modema ne morem odstraniti), ki pa motijo ostale pri delu. Če bi našel koga, mu lahko to tudi posnamem in pošljem po elektronski pošti ali pa se najdeva na postaji.

Ostala oprema:
Postaja: Yaesu FT 897
Modem: SEC PSK-10
AT-200Pro Autotuner, tako, da je SWR super

To informacijo iščem za kolega Stanete - S55ST, ki se mu je pojavila zgoraj omenjena težava.

TNX 73 Jernej.

_________________
Član Radiokluba Cirkulane S59DDR - S59H - S55TVC
http://www.cirkulane.hamradio.si

http://s59km.blog.siol.net/


Na vrh
 Profil  
 
OdgovorObjavljeno: 01 Nov 2011, 11:08 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 22 Avg 2004, 16:41
Prispevkov: 720
Kraj: Poljčane, JN76SH
Hoj!

Imam FT-897D, vendar v DIGI mode ne morem vključiti funkcije PROC. Mogoče bi Stanetovo postajo veljalo resetirati, da se stvari povrnejo v prvotno stanje.

_________________
73 ES GL DE Robi, S52DK.

Član Radiokluba "Študent" Maribor- S59DXX.


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group